مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

4 نفر

مواد لازم :

گردن گوسفند ۱ عدد
پیاز خرد شده ۲ عدد
رب ۱ قاشق غذاخوری
ادویه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم

امروز با غذای محلی و آموزش آشپزی و دستور پخت چلو گوشت سمنانی در خدمت شما هستیم. امیدوارم این غذای خوشمزه مورد توجه و باب میل شما دوستان قرار بگیره، جهت تهیه چلو گوشت سمنانی مراحل زیر را طی کنید :

  • پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
  • گردن گوسفند را داخل پیاز سرخ کنید .
  • بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و سرخ کنید.
  • زعفران آب شده و نمک را به مواد اضافه کنید.
  • آب داخل مواد بریزید بعد از پخت گوشت، مقداری دارچین به مواد اضافه کنید به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید با دارچین بپزد. این غذا با برنج سرو می شود.