آموزش آشپزی و دستور پخت چلو گوشت سمنانی
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
4 نفرمواد لازم :
گردن گوسفند ۱ عددپیاز خرد شده ۲ عدد
رب ۱ قاشق غذاخوری
ادویه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
امروز با غذای محلی و آموزش آشپزی و دستور پخت چلو گوشت سمنانی در خدمت شما هستیم. امیدوارم این غذای خوشمزه مورد توجه و باب میل شما دوستان قرار بگیره، جهت تهیه چلو گوشت سمنانی مراحل زیر را طی کنید :
- پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
- گردن گوسفند را داخل پیاز سرخ کنید .
- بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و سرخ کنید.
- زعفران آب شده و نمک را به مواد اضافه کنید.
- آب داخل مواد بریزید بعد از پخت گوشت، مقداری دارچین به مواد اضافه کنید به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید با دارچین بپزد. این غذا با برنج سرو می شود.