آموزش طرز تهیه نان سیر
مدت زمان پخت :
- 20 دقیقهسرو برای :
- 14 عددمواد لازم :
- نان باگت ۱عدد- کره ۵۰ گرم
- پنیر پارمزان ۵۰ گرم
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- سیررنده شده ۴ حبه
- مک ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر سیر به میزان لازم
- پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
نان سیر امروزه در بسیاری از رستورانها به روش های متفاوتی تهیه و سرو می شود. در تهیه نان سیرخوش طعم بسته به ذائقه و سلیقه از پنیرهای متفاوتی استفاده می شود. بعضی از رستورانها نان سیر را به صورت پیتزایی (روی خمیر پیتزا) درست میکنند.
تهیه نان سیرلذیذ در منزل کار ساده و راحتی است که با کمی حوصله و داشتن مواد می توانید به راحتی این نان فوق العاده خوشمزه را حاضر نمایید.
قصد داریم دستور این نان سیر بسیار خوش عطر و طعم را با شما همراهان همیشگی به اشتراک بگذاریم.
طرز تهیه نان سیر در منزل :
۱ ) در ابتدا کره را داخل کاسه ریخته و روی حرارت آب در حال جوش ذوب نمایید.
۲ ) سیر را رنده یا با پشت چاقو له کنید. کمی از جعفری خرد شده و سیر را به کره ذوب شده اضافه کرده و هم بزنید.
۳ ) پنیر پارمزان، نمک، فلفل و پودر سیر را به مواد فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد حسابی با هم مخلوط شوند.
۴ ) نان باگت را ۲ سانتی برش دهید و داخل سینی فر یا تابه پیرکس بچینید.
۵ ) داخل نان ها را کمی با دست فشار دهید تا جا برای مواد داخل نان باز شود.
۶ ) از مواد آماده شده داخل نان ها ریخته و در انتها با پنیر پیتزا روی آن ها را بپوشانید.
۷ ) باقیمانده جعفری خرد شده را روی نان ها بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا روی نان ها طلایی شوند.
نکته :
۱ ) می توانید مقدار سیر را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد نمایید .
۲ ) اگر احساس کردید نان زیاد چرب نیست و هنوزخشک است، مقداری روغن زیتون با برس روی نان ها بمالید.
۳ ) می توانید همین مواد را روی خمیر پیتزا بریزید و نان سیر چند نفره درست کنید.