پای توت فرنگی ( Pie ) از آن دسته کیک و دسرهایی است که کمتر کسی ممکن است دوست نداشته باشد مخصوصا این پای بی نظیر که اینجا طریق پخت پای توت فرنگی را توضیح می دهیم. نکته اصلی این است که در آن نصف توت فرنگی ها را می پزیم و نصف دیگر آن ها را خام اضافه می کنیم، این یعنی هم حالت ترد و مزه ی تازگی توت فرنگی های خام را دارد و هم شیرینی و نرمی توت فرنگی پخته شده را که پای توف فرنگی شما را متمایز می کند.

 

دستور تهیه کیک پای توت فرنگی

۱ ) فر را با ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

۲ ) در یک کاسه ی بزرگ یا در غذا ساز، آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. وقتی مخلوط شد تکه های کره را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا گلوله ای باقی نماند. کم کم به آن سرکه و آب یخ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا خمیری شکل شود. اگر خمیر خیلی خشک است باز هم به آن آب اضافه کنید. خمیر را گلوله کنید و دورش را با پلاستیک ببندید و حد اقل یک ساعت بگذارید تا بماند.

۳ ) خمیر را از پلاستیک خارج کنید و آن را به صورت گرد کف ظرف پای پهن کنید. لبه هایش را مجعد کنید و روی کف و کنار هایش را با یک قاشق خط بیندازید. سپس برای حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید.

۴ ) خمیر را با فویل یا کاغذ پوستی بپوشانید. درون آن را با دانه های خشک شده یا وزنه ی پای ( گلوله های سرامیکی کوچک مخصوص پخت پای و تارت که از جمع شدن و بر آمده شدن کف آن جلو گیری می کند.) پرکنید. ۱۰ دقیقه بپزیدش. سپس وزنه ها و فویل را جدا کنید و ۱۰ دقیقه ی دیگر هم آن را بپزید تا طلایی شود. آن را خارج کنید و بگذارید کاملا سرد شود.

۵ ) یک لیوان از توت فرنگی ها را با چنگال له کنید و نصف لیوان آب به آن اضافه کنید.

۶ ) در یک ماهیتابه ی کوچک، شکر و نشاسته ی ذرت و مخلوط توت فرنگی و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بپزید و دائما هم بزنید تا جایی که مخلوط کمی سفت شود و کاملا بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و با عصاره ی وانیل و نمک مخلوط کنید و بگذارید سرد شود.

۷ ) بقیه ی توت فرنگی ها را هم با این مخلوط هم بزنید و همه را درون خمیر بگذارید. پای را حداقل برای یک ساعت در یخچال یا دمای اتاق رها کنید تا مواد کاملا به خورد خمیر برود.

۸ ) می توانید پای توت فرنگی را با خامه ی ملایم یا بستنی وانیلی سرو کنید. نوش جان!