دستور پخت آبگوشت لپه
مدت زمان پخت :
- سه ساعتسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- گوشت قرمز : ۷۵۰ گرم- سیب زمینی : ۴ عدد
- لپه : ۱۰۰ گرم ( توصیه می شود برای افرادی که دارای نفخ و ورم معده هستند کمتر از ۱۰۰گرم استفاده شود و حتما کامل پخته شود.)
- پیاز : ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپ خوری ( در صورت تمایل می توانید به رب ۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده نیز اضافه نمایید.)
- کره : ۳ قاشق غذاخوری ( در مناطق کردستان برای پخت آبگوشت لپه از روغن محلی “کوردی” استفاده میشود که طعم خاصی را به غذا می دهد.)
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
آبگوشت لپه از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که همیشه طرفداران خاص خود را داشته است. این غذای مقوی و لذیذ را نمیتوان تنها مخصوص یک قوم خاص از ایران دانست و در بین تمام اقوام ایرانی طرفدار دارد.
آبگوشت دارای دسته بندی مختلفی می باشد ما در این مقاله قصد داریم نحوه ی پخت آبگوشت لپه را با شما به اشتراک بگذاریم :
طرز تهیه آبگوشت لپه :
ابتدا کره یا مقداری از دنبه گوشت را در ظرفی آب کنید، سپس پیازها را به صورت خرد یا رنده شده در آن سرخ نمایید.
گوشت را در اندازه های دلخواه خرد کرده و درون روغن و پیاز داغ کاملا تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
لپه را جداگانه تفت داده، چند دقیقه قبل از پخته شدن کامل آن را به گوشت و پیاز اضافه کنید.
ادویه به مقدار دلخواه اضافه نمایید تا مزه خامی از بین برود.
به مقدار لازم آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا غذا خوب بپزد. ( پیشنهاد می شود از آبجوش استفاده نشود زیرا باعث می شود مواد کاملا پخته نشده و طعم اصلی غذا از بین برود.)
پس از پخته شدن گوشت سیب زمینی و لیمو عمانی ها را شسته و هسته ها را گرفته سپس به غذا اضافه نمایید و صبر کنید غذای شما خوب جا
بیفتد.
نکات :
پخته شدن کامل سیب زمینی ها نشان دهنده ی اینست که آب گوشت لپه آماده است.
لیمو عمانی از گروه میوه هایی میباشد که سرشار از ویتامینc است که به عنوان کاهش دهنده ی چربی و فشار خون، مقوی معده، اشتها آور و….. در غذا یا جداگانه استفاده می شود.
این غذای خوشمزه را با ترشی محلی میل کنید.