دستور پخت اسپاگتی آلا کربونارا
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 100 گرم اسپاگتی- 75 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند)
- 25 گرم پنیر پارمسان
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 حبه سیر
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
- 10 میلی لیتر روغن
ترکیب جدیدی از طعمها با اسپاگتی همیشه برای طرفداران این غذا جذابه، پیشنهاد ما اسپاگتی آلاکربونارای خوشمزه برای اونهاست.
دستور پخت اسپاگتی آلا کربونارا
سیر را رنده کنید.
تابهای را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن را در تابه بریزید و سیر را در تابه تفت دهید. تا بوی سیر به مشام برسد ولی تغییر رنگ ندهد.
گوشت را در تابه بریزید و آن را تفت دهید تا سرخ شود، نمک و فلفل را به میزان دلخواه به گوشت اضافه کنید. سپس ۱ لیوان آب در تابه بریزید و اجازه دهید روی حرارت بالا آب گوشت تبخیر شود.
قابلمهای حاوی آب و نمک را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید. اسپاگتی را در قابلمه بریزید تا حدود ۸۰ درصد پخت آن کامل شود. سپس آن را آبکش کنید. به ازای هر نفر نصف لیوان از آب پاستا را نگه دارید.
زرده و سفیده تخممرغها را جدا کنید. زردههای تخممرغ را با پنیر مخلوط کنید.
تابه گوشت را مجدداً روی حرارت قرار دهید. اسپاگتی و آب پاستا و مخلوط زرده را به تابه اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا پنیر آب شود و آب پاستا تبخیر شود. اسپاگتی را در ظرف سرو بکشید. نوش جان