دستور پخت اسپاگتی با سس بلونز
مدت زمان پخت :
- 45 دقیقهسرو برای :
- 2 نفرمواد لازم :
- 100 گرم اسپاگتی- 100 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند)
- 0.5 عدد پیاز
- 15 گرم ساقه کرفس
- 1 عدد میخک
- 1 حبه سیر
- 20 گرم کره
- 0.5 قوطی کمپوت گوجه
- 50 میلی لیتر شیر
- 60 گرم هویج
- 0.5 عدد قرص گوشت
- 0.12 قاشق چایخوری ادویه اورگانو
- 10 گرم پنیر پارمسان رنده نشده
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
این پاستا با سس بلونز از ترکیب پوره گوجه و گوشت با عطر میخک و اورگانو آماده سده تا شما از یک آشپزی به سبک ایتالیایی لذت ببرید.
دستور پخت اسپاگتی با سس بلونز
مواد اولیه را بشویید. پوست هویج را بگیرید و آنرا خیلی ریز خرد کنید. ساقه کرفس را خیلی ریز خرد کنید. پنیر را رنده کنید. قرص گوشت را ریز خرد کنید یا آنرا رنده کنید. سیر را پوست کنده و با لبه پهن چاقو له کنید سپس آنرا ریز خرد کنید. پیاز را پوست کنده و آنرا ریز خرد کنید. کنسرو گوجه را در مخلوط کن بریزید و آنرا کاملا میکس کنید. میخک را ریز خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را در آن آب کنید سپس پیاز را در تابه تفت دهید تا شفاف شود . سیر و میخک را به پیاز اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید سپس گوشت را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا قرمزی گوشت از بین برود. اورگانو را به تابه اضافه کنید.
هویج و کرفس را به تابه اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید.
کنسرو گوجه را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد.
در قابلمه ای آب ریخته، روی حرارت بالا قرار دهید. زمانیکه بجوش آمد ، نمک را اضافه کرده و پاستا را در آن بریزید و به مدت ۸-۱۲ دقیقه بجوشانید ( زمان پخت پاستا را با کنترل کردن آن میتوانید متوجه شوید) سپس در آبکش بریزید. آب پاستا را نگه دارید و دور نریزید.
شیر ، قرص گوشت و مقداری از آب پاستا به تابه گوشت اضافه کنید. زمانیکه گوشت کاملا پخت به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و مایه بلونز را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو روی پاستا آبکش شده بریزید و با پنیر رنده شده تزیین کنید. نوش جان