دستور پخت اسپاگتی با میگو اسپایسی
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 90 گرم میگو- 70 گرم اسپاگتی
- 75 گرم کلم
- 0.5 عدد لیموترش
- 0.5 دسته جعفری
- 10 گرم رب گوجه فرنگی
- 10 گرم کره
- 10 گرم خرده نان
- 1.8 قاشق چایخوری چیلی فلکس
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
- 15 میلی لیتر روغن زیتون
- 1.5 حبه سیر
ترکیب شگفت انگیز سس گوجه با کلم و فلفل چیلی
دستور پخت اسپاگتی با میگو اسپایسی
۱
مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. قابلمهای حاوی آب و مقداری نمک را داخل تابهای متوسط بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. برگهای کلم را از مغز آن جدا کنید و برگها را بهصورت رشتههایی نازک برش بزنید. پوست سیر را بکنید و آن را نازک برش بزنید. جعفری را ریز خورد کنید. لیمو را چهار قاچ کنید و هستههای آن را جدا کنید. میگو را با دستمالی تمیز خشک کنید و با مقدار کمی نمک مزهدار کنید.
۲
تفت دادن خرده نان: ۲ قاشق چایخوری روغن را در تابهای بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. خرده نان را داخل تابه بریزید و ۲ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. خورده نان را به بشقابی که قبلاً با حوله کاغذی پوشانده اید بریزید تا روغن آن گرفته شود. سپس تابه را با دستمالی خشک، تمیز کنید.
۳
پخت پاستا: در زمان تفت خرده نان، پاستا را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید و ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نرم شود ولی له نشود. ۳/۴ فنجان آب پاستا را نگه دارید و بعد آن را آبکش کنید.
۴
پخت کلم: در زمان پخت پاستا، قابلمهای که قبلاً در آن نان را سوخاری کردید روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید تا داغ شود. کلم را داخل تابه بریزید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. ۲ تا ۳ دقیقه کلم را تفت دهید تا نرم شود. سیر را به کلم اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا معطر شود.
۵
اضافه کردن رب گوجه و میگو: رب گوجه و هر مقدار که فلفل قرمز دوست دارید به تابه کلمها اضافه کنید و با نمک طعمدار کنید. ۱ تا ۲ دقیقه مواد را تفت دهید تا رب تغییر رنگ دهد. میگو را به تابه اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا میگوها جمع شوند و خوب پخته شوند.
۶
سرو غذا: پاستا پخته، مقدار کمی جعفری، آب دو قاچ لیمو و ۱/۲ آب پاستا را داخل تابه بریزید و با نمک مزهدار کنید. مواد را ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. (اگر سس خشک به نظر میرسد کم کم باقی آب پاستا را به تابه اضافه کنید تا غلظت آن به حد دلخواه شما برسد.) مواد را از روی حرارت بردارید و بین دو بشقاب تقسیم کنید و روی آنها مقداری روغن زیتون بریزید. روی غذا را با نان سوخاری، باقی جعفری و یک قاچ لیمو تزئین کنید. نوش جان!