این یه وعده لذیذ و متفاوته از ترکیب اسپاگتی با گوشت تفت داده شده و سبزیجات گریل شده که با سس تری یاکی طعم‌دار میشه.

 

دستور پخت اسپاگتی سفید بیف و سبزیجات

۱

مواد اولیه را بشویید. هویج و قارچ را پوست کنده ، ساقه قارچ را جدا کنید. هویج را اریب با ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید. کدو و قارچ را اسلایسی خرد کنید. لوبیا ها را برش های سه سانتیمتری دهید. گوشت را برش های با ابعاد ۰٫۵×۰٫۵×۳ سانتیمتر دهید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

۲

در کاسه ای گوشت را به سس تری یاکی کاملا آغشته کنید و به مدت ۱ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.

۳

سبزیجات را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا کبابی شوند.

۴

تابه ای را روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن در تابه بریزید. تکه های گوشت مزه دار شده را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در تابه تفت دهید تا نرم و ترد شوند.

۵

سبزیجات کبابی را از فر خارج کنید. در قابلمه ای آب ریخته، روی حرارت بالا قرار دهید. زمانیکه بجوش آمد ، نمک را اضافه کرده و اسپاگتی را در آن بریزید و به مدت ۸-۱۲ دقیقه بجوشانید ( زمان پخت پاستا را با کنترل کردن آن میتوانید متوجه شوید) سپس در آبکش بریزید. آب پاستا را نگه دارید.

۶

سبزیجات کبابی و پاستا آبکش شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید. برای بهترترکیب شدن مواد ، مقداری از آب پاستا به تابه اضافه کنید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به بیف اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.