دستور پخت اسپاگتی سفید بیف و سبزیجات به همراه سس تری یاکی
مدت زمان پخت :
- 40 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 100 گرم راسته گوساله- 50 گرم قارچ
- 100 گرم اسپاگتی سفید
- 50 گرم لوبیا سبز
- 70 گرم کدو سبز
- 70 گرم هویج
- 25 میلی لیتر سس تریاکی غلیظ
- 20 میلی لیتر روغن
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
این یه وعده لذیذ و متفاوته از ترکیب اسپاگتی با گوشت تفت داده شده و سبزیجات گریل شده که با سس تری یاکی طعمدار میشه.
دستور پخت اسپاگتی سفید بیف و سبزیجات
مواد اولیه را بشویید. هویج و قارچ را پوست کنده ، ساقه قارچ را جدا کنید. هویج را اریب با ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید. کدو و قارچ را اسلایسی خرد کنید. لوبیا ها را برش های سه سانتیمتری دهید. گوشت را برش های با ابعاد ۰٫۵×۰٫۵×۳ سانتیمتر دهید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
در کاسه ای گوشت را به سس تری یاکی کاملا آغشته کنید و به مدت ۱ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
سبزیجات را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا کبابی شوند.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن در تابه بریزید. تکه های گوشت مزه دار شده را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در تابه تفت دهید تا نرم و ترد شوند.
سبزیجات کبابی را از فر خارج کنید. در قابلمه ای آب ریخته، روی حرارت بالا قرار دهید. زمانیکه بجوش آمد ، نمک را اضافه کرده و اسپاگتی را در آن بریزید و به مدت ۸-۱۲ دقیقه بجوشانید ( زمان پخت پاستا را با کنترل کردن آن میتوانید متوجه شوید) سپس در آبکش بریزید. آب پاستا را نگه دارید.
سبزیجات کبابی و پاستا آبکش شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید. برای بهترترکیب شدن مواد ، مقداری از آب پاستا به تابه اضافه کنید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به بیف اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.