دستور پخت اسپاگتی چیکن پستو
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 150 گرم سینه مرغ- 25 گرم پنیر پارمسان
- 50 گرم ریحان سبز
- 100 گرم اسپاگتی
- 50 میلی لیتر روغن زیتون
- 15 میلی لیتر روغن
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
- 1 حبه سیر
- 30 گرم سس مایونز
- 30 گرم بادام زمینی
این یه اسپاگتی متفاوته که با سس سبز پستو درست میشه و رنگ و بوی متفاوتی هم داره.
دستور پخت اسپاگتی چیکن پستو
مواد اولیه را بشویید. سینه های مرغ را از طور برش دهید تا تکه های نازک سینه داشته باشید. سپس در ظرفی تکه های سینه را با سس مایونز مخلوط کنید و در یخچال به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا استراحت کند.
ساقه های درشت ریحان را جدا کنید. سیر را رنده کنید.
قابلمه ای حاوی آب و نمک را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید. اسپاگتی را در قابلمه بریزید تا حدود ۸۰ درصد پخت آن کامل شود. سپس آن را آبکش کنید. به ازای هر نفر نصف لیوان از آب پاستا را نگه دارید.
در غذا ساز برگ ریحان، بادام زمینی، سیر و پنیر پارمسان بریزید و کاملاً میکس کنید تا سس پستو یکدست شود. روغن زیتون را به صورت مویی به مواد در حال میکس شدن اضافه کنید تا سس حجم بگیرد.
تابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید سپس تکههای سینه مرغ را به همراه فلفل سیاه در تابه گریل کنید. سپس آنها را بهصورت نواری برش دهید.
تابهای را روی حرارت بالا قرار دهید. سس پستو را با اسپاگتی در تابه مخلوط کنید. در صورت نیاز مقداری آب پاستا به تابه اضافه کنید. سپس اسپاگتی را به ظرف سرو انتقال دهید و با تکه های سینه مرغ گریل سرو کنید. نوش جان!