مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

- 100 گرم اسپاگتی
- 15 گرم جعفری
- 10 گرم پنیر پارمسان
- 5 گرم کره
- 10 گرم پنیر بلوچیز
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
- 50 گرم پنیر خامه ای
- 20 گرم پنیرچدار
- 2 حبه سیر

تجربه شگفت انگیزی از ترکیب طعم های مختلف پنیر و جعفری تازه با اسپاگتی

 

دستور پخت اسپاگتی کواترو فورماجی

۱

جعفری را بشویید و برگ های آنرا جدا کنید. پنیر گورگونزالا و چدار را خرد کنید. سیر را پوست کنده و با لبه پهن چاقو له کنید سپس با لبه تیز چاقو آنرا خیلی ریز برش دهید.

۲

قابلمه ای حاوی آب و نمک را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید سپس پاستا را در آن بپزید و آبکش کنید. آب پاستا را نگه دارید.

۳

تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را در تابه آب کنید سپس پنیر خامه ای و چدار و گورگونزالا را در کره تفت دهید.

۴

دو لیوان از آب پاستا را به تابه اضافه کنید.

۵

پاستا را به تابه اضافه کنید.

۶

جعفری را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. وقتی غلظت سس به میزان دلخواهتان رسید تابه را از روی حرارت بردارید. سپس پاستا را در ظرف سرو بکشید و پنیر پارمسان رنده شده را به آن آضافه کنید. نوش جان