دستور پخت اسپاگتی کواترو فورماجی
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 100 گرم اسپاگتی- 15 گرم جعفری
- 10 گرم پنیر پارمسان
- 5 گرم کره
- 10 گرم پنیر بلوچیز
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
- 50 گرم پنیر خامه ای
- 20 گرم پنیرچدار
- 2 حبه سیر
تجربه شگفت انگیزی از ترکیب طعم های مختلف پنیر و جعفری تازه با اسپاگتی
دستور پخت اسپاگتی کواترو فورماجی
جعفری را بشویید و برگ های آنرا جدا کنید. پنیر گورگونزالا و چدار را خرد کنید. سیر را پوست کنده و با لبه پهن چاقو له کنید سپس با لبه تیز چاقو آنرا خیلی ریز برش دهید.
قابلمه ای حاوی آب و نمک را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید سپس پاستا را در آن بپزید و آبکش کنید. آب پاستا را نگه دارید.
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را در تابه آب کنید سپس پنیر خامه ای و چدار و گورگونزالا را در کره تفت دهید.
دو لیوان از آب پاستا را به تابه اضافه کنید.
پاستا را به تابه اضافه کنید.
جعفری را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. وقتی غلظت سس به میزان دلخواهتان رسید تابه را از روی حرارت بردارید. سپس پاستا را در ظرف سرو بکشید و پنیر پارمسان رنده شده را به آن آضافه کنید. نوش جان