دستور پخت املت هویج
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- نان تست : ۴ برش- تخم مرغ : ۱ عدد
- هویج : ۲ عدد
- پیازچه : ۲ قاشق غذاخوری
- آرد : ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی : ۱ عدد متوسط
- فلفل دلمه ای قرمز : ۱ عدد کوچک
- فلفل دلمه ای زرد : ۱ عدد کوچک
- زعفران : نصف قاشق سوپخوری
- نمک : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم
دستور پخت املت هویج :
هویج ها را تمیز شسته و پوست بگیرید و همراه با مقداری آب به مدت ۲۰ دقیقه آبپز کنید، سپس آنها را نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را داخل ظرفی با چنگال خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
پیازچه و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای زرد و سبز را تمیز شسته و هر کدام را جداگانه، یکدست و ریز خرد کنید.
زعفران را داخل لیوان بریزید و دو یا سه تکه کوچک یخ روی آن قرار دهید و ۳ قاشق غذا خوری آب اضافه کنید.
آرد را داخل ماهیتابه به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
همه مواد را داخل ظرف بزرگی باهم خوب مخلوط کنید سپس همه را داخل ماهیتابه ریخته و همراه با دو قاشق غذا خوری روغن به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
نان تست هارا با یک چاقوی تیز به شکل قلب برش دهید. بهترین کار برای زیبایی و تمیزی استفاده از قالب قلبی شکل است.
مواد را روی یک طرف نان تست های برش داده شده بریزید.
داخل یک ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید و بگذارید تا روی حرارت کمی داغ شود. سپس یکی یکی نان تست ها را داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند. بعد از اینکه نان تست ها سرخ شدند آن ها را آرام آرام و با دقت از روغن بیرون آورده چند دستمال کاغذی روی یک بشقاب پهن کنید و نان تست ها را روی آن بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.
برای تزئین می توانید از سیخ چوبی ( از نوع باریک و دراز که برای پختن کباب چوبی استفاده می شود) و روبان قرمز استفاده کنید. بعد از سرخ شدن سیخ چوبی را داخل نان تست فرو کنید و با روبان قرمز روی آن را پاپیون بزنید.