دستور پخت بادمجان گوده (گیلان)
مدت زمان پخت :
- 20 دقیقهسرو برای :
- 3 نفرمواد لازم :
گردو 1 و 1/2 لیوانبادمجان بزرگ 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 5 حبه
رب انار 1/4 لیوان
تمبر هندی 1/4 لیوان
جعفری تازه 1 دسته
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
دستور پخت بادمجان گوده
پوست بادمجانها را بکنید و یک برش طولی روی هر دو بادمجان ایجاد کنید. آنها را به نمک آغشته کنید و در گوشه ای قرار دهید تا مواد پرکننده آن حاضر شود. سر گوجه ها را مانند در قابلمه ببرید. داخل گوجه ها را خالی کنید هم سر گوجه و هم محتویات داخل را نگهدارید. گوجه ها را کنار بگذارید.
مخلوط کن را حاضر کنید و پیاز، سیر، گردو، تمبر هندی، رب انار و جعفری را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. می توانید محتویات داخل گوجه را نیز اضافه کنید. ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید تا مخلوط کاملا خشک نباشد. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.
از مواد پرکننده داخل بادمجانها و گوجه ها بریزید. یک قابلمه بردارید و ۳ یا ۴ قاشق روغن درون آن بریزید. بادمجان و گوجه را درون آن سرخ کنید سپس نصف لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا مواد کمی بجوشند و پخته شوند. بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می توانید غذا را همراه با برنج سرو کنید.