دستور پخت بادنجان سرخشده همراه پنیر پارمژان
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- بادنجان دلمهای بزرگ ۱ عدد- سس قرمز ۳ فنجان
- پنیر پارمژان نصف پیمانه
- جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه
- پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
- روغن زیتون به مقدار لازم
- پنیر موزارلا و چدار به مقدار لازم
در این مطلب طرز تهیه یک خوراک ساده و لذیذ با بادنجان و پنیر موزارلا و پنیر پارمژان را برای شما آماده کردهایم.
دستور پخت بادنجان سرخشده همراه پنیر پارمژان
یک بادمجان دلمهای بزرگ را خوب شستشو دهید و با پوست آن را حلقه کنید. حلقههای بادنجان را کف سینی فر بچینید، دو طرف آن را نمک بپزنید و درون فر بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد خوب بپزد. سپس روغن روی بادنجانها را با دستمال گرفته و با چرتکه کمی روغن زیتون روی حلقههای بادنجان بمالید و دوباره بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزد. سس قرمز، پارمژان، جعفری خرد شده، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی نمک و فلفل قرمز را با هم خوب مخلوط کنید، روی بادنجانها بریزید و در انتها روی سس را پنیر موزارلا و چدار رنده شده بریزید. در آخرین مرحله پخت بادنجانهای سرخ شده همراه با پنیر را درون فر بگذارید تا به مدت چند دقیقه پنیر آن باز شود.