دستور پخت بورک جعفری و پنیر در داخل قابلمه یا فر :

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، اگر فر شما برقی است و فن هم دارد و یا گازی فن دار است، ۲۰ درجه از دمای فر کم کرده و به ۱۶۰ درجه سانتی گراد برسانید.

یک قالب گرد ۲۳ سانتی متری یا مستطیل  را با کره نرم شده چرب کرده و دم دست بگذارید، دیواره و کف قالب باید خوب چرب شده باشد، در چرب کردن قالب دست و دلباز باشید.

شیر، آب، روغن مایع،تخم مرغ و نمک را باهم دریک کاسه خوب با همزن دستی مخلوط کنیدتا مخلوط یکدستی بدست آید. و جداگانه دم دست قرار دهید.

جعفری خردشده، پنیر سفید ریز خرد شده و پنیر پیتزای رنده شده را هم جداگانه دریک ظرف با هم مخلوط کنید و کناری بگذارید.

بعد یک عدداز یوفکاها را درسته در ظرف گذاشته طوریکه حداقل ۵ سانتی متر اضافه از لبه های ظرف آویزان باشد و کمی از مایه شیر و روغن مایع رویش ریخته و با برس کامل روی یوفکا بکشید تا همه جای خمیر یوفکا کمی خیس و مرطوب شود.

بعد بقیه یوفکاها را نصف کرده و هر نصفه را را به داخل مایع زده و توی دست کمی جمع کرده و داخل یوفکا اولی گذاشته ورویش کمی مخلوط پنیر پاشیده و بعد نصفه یوفکای دیگرکه داخل مایع زده شده قرار گرفته بگذارید. رویش مخلوط پنیر پاشیده و تا آخر این کار را تکرار کنید. لایه آخری خمیر خالی است. این لایه مخلوط سبزی و پنیر ندارد و رویش باقی می ماند، کل مخلوط مایع را روی آن بریزید. درآخر لبه های یوفکای اولی را را به سمت داخل قالب برگردانده و تکه های کره را در قسمتهای مختلف گذاشته و رویش کنجد سیاه یا سفیده بپاشید و در پنجره وسط فراز قبل گرم شده به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه و یا تا زمانیکه رویه نان طلایی شود بپزید، هر از چند گاهی قالب فر را جابجا کنید تا همه جای بورک خوب پخته شود.

می توانید این غذا را، داخل فر، تابه ویا قابلمه روی اجاق گاز بپزید.