مدت زمان پخت :

- دو ساعت

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

- ماهی قزل‌آلا (باپوست، بدون‌استخوان* و فیله‌شده) 2 عدد
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
- آب‌لیموترش تازه 2 قاشق سوپ خوری
- زنجبیل (پودرشده) 1 قاشق چای خوری
- زعفران (ساییده و حل شده در آب) 50 میلی‌لیتر
- برنج 1/2 2 پیمانه
- مغز گردو (چرخ‌شده) 200 گرم
- رب انار 2 قاشق سوپ خوری
- سیر (کوبیده‌شده) 2 حبه
- گشنیز (پاک و خردشده) 10 گرم
- جعفری (پاک و خردشده) 10 گرم
- زرشک (تفت ‌داده‌شده) 2 قاشق سوپ خوری
- ماست 200 گرم
- تخم‌مرغ 3 عدد
- لیمو (حلقه‌ای برش‌خورده) 1 عدد

دستور پخت ته چین ماهی :

۱٫ فیله‌های ماهی را با مقداری نمک، فلفل سیاه، آب‌لیموترش تازه، زنجبیل و یک قاشق سوپ‌خوری زعفران مزه‌دار کنید سپس آن‌‌ها را کف قالب‌های تک‌نفره چرب‌شده بچینید.
۲٫ آب ِروی برنج خیس‏ شده را خالی کنید و آن را داخل ‏قابلمه‏ ای حاوی آبِ جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۴ دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود سپس آبکش کنید.
۳٫ گردو، رب انار، سیر، گشنیز، جعفری، زرشک، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید.
۴٫ در ظرفی جداگانه، ماست، تخم‌مرغ، باقی‌مانده زعفران، مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. برنج را به آن اضافه و مخلوط کنید تا مایه ته‌چین آماده شود.
۵٫ نیمی از مایه ته‌چین را در قالب‌های تک نفره، روی ماهی‌ها بریزید سپس مخلوط گردو را روی آن بریزید، مجدداً روی آن را با مایه ته‌چین باقی‌مانده پُر کنید. روی قالب‌ها را با فویل آلومینیومی بپوشانید سپس قالب‌ها را ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد.
۶٫ در ۱۵ دقیقه آخر پخت، فویل را از روی قالب‌ها بردارید تا روی برنج طلایی‌رنگ شود. پس از این مدت، قالب‌ها را از فر خارج کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید، با برش‌هایی از لیمو تزیین و سرو کنید.