دستور پخت جوجه کباب عسلی
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
سینه مرغ 2 عددکره 4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال 1 قاشق غذاخوری
عسل 4 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه جوجه کباب عسلی
کره ذوب شده ، عسل ، سس گوجه فرنگی ، پوست لیمو ترش یا پرتقال رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
سینه های مرغ را به تکه های متوسط خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سپس سس کره و عسل را اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.
مرغ های مزه دار شده را از یخچال خارج کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و تکه های مرغ را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید تا جوجه ها ترد و طلایی شوند. سپس سرو کنید.
نکته ها :
میتوانید مرغ ها را روی کباب پز کباب کنید یا داخل ماهیتابه را چرب کنید و با حرارت ملایم سینه های مرغ را داخل ماهیتابه تفت دهید تا کباب شوند.