مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

- گوشت قرمز ۵۰۰گرم
- پیاز ۱ عدد
- کرفس ۵۰۰گرم
- نعنا و جعفری ۲۵۰گرم
- لوبیا قرمز
- رب گوجه فرنگی دوقاشق
- نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه به مقدار لازم

کرفس از مواد اصلی برای پخت خورشت کرفس و جز آن دسته سبزیجاتی است که بعضی از افراد ممکن است دوست نداشته باشند، اما اگر این خورشت خوشمزه خوب طبخ شود بسیار لذیذ خواهد بود.

کرفس را به دلیل خواص زیادی که دارد سلطان سبزیجات می نامند.

در میان هزاران خواص کرفس می توان به درمان انواع بیماری های داخلی و پوستی اشاره کرد. فواید برگ و آب کرفس برای تناسب اندام و زیبایی مشهور است. خوردن کرفس شما را از دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتی های اعصاب، عفونت مجاری ادراری، آرتروز و روماتیسم نجات می دهد.

پیش تر دستور پخت خورشت کرفس را به اشتراک گذاشته بودیم اما اینبار طرز تهیه این خورش خوشمزه و خوش عطر را سبز بصورت قدم به قدم برای شما می گوییم.

 

دستور پخت خورشت کرفس سبز :

ابتدا پیاز را خوب ریز کرده و در روغن تفت میدهیم، سپس ادویه و زردچوبه را اضافه میکنیم، بعد از چند دقیقه که پیاز رنگش مایل به زرد شد گوشت را که به مربع های ریز معروف به خورشتی، ریز کرده ایم به مواد اضافه می کنیم.

صبر میکنیم گوشت همراه با مواد در روغن با مواد خوب سرخ شود و تغییر رنگ دهد.

لوبیا را که از شب قبل در آب خیسانده ایم داخل مواد میریزیم. (در شهرهای کردنشین برای پخت خورشت کرفس از لوبیا قرمز استفاده میشود که بسیار خوشمزه و لذیذ است.)

در ادامه جعفری و نعنا را به همراه کرفس که از قبل خوب ریز و سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و همراه با ساقه کرفس مخلوط می کنیم و اجازه میدهیم خوب بپزد.

در پایان نمک، آبغوره و لیمو عمانی اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورشت جا بیافتند.

خورشت کرفس آماده است. نوش جان!