دستور پخت دسر شکلات و کشمش
مدت زمان پخت :
- 25 دقیقهسرو برای :
- 18 عددمواد لازم :
- کره ۱۷۰ گرم- عسل ۴ قاشق سوپ خوری
- شکلات تخته ای سیاه ۲۷۰ گرم
- آب پرتقال طبیعی ۳ قاشق سوپ خوری
- بیسکویت ساده ۱۷۰ گرم
- پودر نارگیل ۲۵ گرم
- گردو ۵۵ گرم
- کشمش سیاه ریز ۷۰ گرم
- رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
- نسکافه فوری ۱ قاشق غذا خوری
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
- شکلات سفید به میزان لازم برای تزئین
- پودر پسته به میزان لازم برای تزئین
- فندق و بادام خام به میزان لازم برای تزئین
مواد اولیه این دسر خوشمزه اکثرا در منزل موجود است و میتوانید برای مهمانی ها همراه با چای و قهوه تهیه و سرو نمایید.
طرز تهیه دسر شکلات و کشمش در منزل :
۱ ) ابتدا نسکافه فوری را با آب پرتقال طبیعی مخلوط نمایید تا نسکافه حل شود.
۲ ) شکلات سیاه، کره به دمای محیط رسیده، عسل و شکر را داخل کاسه ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا نسبتا ذوب شده و همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس نسکافه فوری حل شده در آب پرتقال، ورنده پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.
۳ ) در ظرف دیگر بیسکویت ها و گردو را با دست خرد نمایید. پودر نارگیل وکشمش را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
۴ ) کره و شکلات ذوب شده را به مخلوط بیسکویت و کشمش اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
۵ ) قالب مربع ۲۰ سانتی یا ظرف پیرکس ۱۵×۲۰ را چرب کنید. یک تکه کاغذ روغنی داخل قالب بیاندازید و روی کاغذ را با کره کمی چرب نمایید.
۶ ) مواد آماده شده را داخل قالب ریخته و به مدت ۲ ساعت داخل در یخچال بگذارید.
۷ ) بعد از بسته شدن مایه، آن را مکعبی برش بزنید و با شکلات سفید، پودر پسته، فندق و بادام تزیین کنید.
دسر شکلات و کشمش آماده سرو است. نوش جان!
نکته :
۱ ) کره و شکلات زیاد حرارت نبیند. روی بخار آب در حدی که با هم مخلوط شوند حرارت دهید.
۲ ) ماندگاری دسر شکلات داخل یخچال و در ظرف در بسته حدود ۱ ماه است.