دستور پخت راویولی پنیری با سس گوجه فرنگی تازه
مدت زمان پخت :
- 45 دقیقهسرو برای :
- 24 عددمواد لازم :
* راویولی :- ۲ پیمانه آرد همه کاره + مقداری برای میز کار
- نمک و فلفل سیاه
- ۳ عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه ۳ عدد زرده تخم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری خامه غلیظ
- ۱ پیمانه پنیر ریکوتا ricotta (کاله)
- ¼ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
- روغن زیتون
* سس راویولی :
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- ۱ عدد پیاز کوچک نگینی شده
- ۴ حبه سیر ریز شده
- ۱۰ عدد گوجه فرنگی پوست گرفته شده، یا یک کنسرو گوجه فرنگی بدون پوست
- ½ قاشق چای خوری شکر
- کمی فلفل قرمز خرد شده
- ¼ پیمانه ریحان خرد شده
طرز تهیه راویولی پنیری بسیار راحت و در عین حال جالب است. راویولی یکی از انواع پاستا است، شکلی بالش مانند و ابعاد و اشکال مختلفی دارد. می توانید داخل راویولی را از پنیر، سبزیجات، گوشت، مرغ یا حتی ماهی و غذاهای دریایی پرکنید. شما می توانید خمیر این پاستا را خودتان در خانه به راحتی درست کنید یا راحتر اینکه خمیر آماده ی آن را از فروشگاه ها بخرید (در ایران خمیر آماده پیراشکی پمینای کاله). در عین حال می توانید راویولی آماده پر شده با پنیر یا گوشت (در ایران راویولی پنیر یا گوشت پمینای کاله) را از فروشگاه های معتبر تهیه کنید.
در اینجا ما راه اول را آموزش می دهیم. برای درست کردن خمیر راویولی کافیست یک صفحه صاف برای کار کردن و یک وردنه داشته باشید. این سطح صاف می تواند پشت یک سینی بزرگ باشد. در صورت نداشتن وردنه هم می توانید از یک بطری شیشه ای خالی استفاده کنید.
دستور پخت راویولی پنیری با سس گوجه فرنگی تازه
سس گوجه فرنگی
۱ ) در یک ماهیتابه متوسط کمی روغن را داغ کنید.
۲ ) پیاز را اضافه کنید. برای حدود ۱۰ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
۳ ) سیر را اضافه کنید. برای حدود ۴ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود.
۴ ) گوجه فرنگی را اضافه کنید. شکر، فلفل قرمز و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا سس به جوش آید، سپس زیر آن را کم کنید تا پخته شود.
۵ ) اجازه دهید سس راویولی پنیری شما برای ۳۰ دقیقه با در بسته پخته شود.
راویولی
۱ ) آرد را به صورت یک کپه روی میز کار (سطح صاف) بریزید و یک قاشق چای خوری نمک روی آن بپاشید.
۲ ) با دست وسط این کپه را سوراخ کنید و یک دایره ایجاد کنید. درست مثل یک چاه.
۳ ) ۲ عدد تخم مرغ وسط دایره بشکنید.
۴ ) ۲ تا زرده تخم مرغ و خامه را هم روی دیواره های آردی بریزید.
۵ ) با دست تخم مرغ و آرد و خامه را با هم مخلوط کنید و کم کم آرد بیشتری را وارد کنید. همچنان با دست ورز دهید.
۶ ) به مدت ۸ دقیقه خمیر راویولی پنیری را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست و الاستیک شود.
۷ ) اگر خمیر خیلی چسبناک است و به دستتان می چسبد، روی آن آرد بپاشید تا قابل ورز دادن شود.
۸ ) خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر قسمت را در کیسه پلاستیکی بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در دمای اتاق رها کنید.
۹ ) پنیر ریکوتا، پارمزان، بقیه زرده های تخم مرغ و ½ قاشق چای خوری نمک و کمی فلفل سیاه تازه خرد شده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
راویولی پنیری با سس گوجه فرنگی
۱ ) یک قابلمه بزرگ آب نمک زده را جوش آورید.
۲ ) تخم مرغ باقی مانده را با یک قاشق غذاخوری آب در یک کاسه ی کوچک خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳ ) یک صفحه ی پخت(سینی فر) را کمی روغنی کنید و کنار بگذارید.
۴ ) یکی از تکه های خمیر راویولی پنیری را روی صفحه کاری که خوب آرد پاشی شده صاف کنید تا یک مستطیل حدود ۱۰ در ۴۰ سانتی متری ایجاد شود. سعی کنید خمیر را خوب پهن ونازک کنید.
۵ ) حال خمیر را از وسط و از طول نصف کنید تا دو نوار ۴۰ در ۵ سانتی متری ایجاد شود.
۶ ) سطح یکی از این نوار های خمیری را با زرده تخم مرغی که مخلوط کرده بودید آغشته کنید.
۷ ) روی این نوار،به اندازه های مساوی و با فواصل مساوی از هم(به طوری که هر کدام در وسط نوار نسبت به طرفین و در وسط یک مربع فرضی ۵ در ۵ قرار بگیرد) ۸ گلوله ی پنیری که حاضر کرده بودید قرار دهید.
۸ ) نوار خمیری دوم را روی این یکی قرار دهید به طوری که لبه ها روی هم قرار بگیرد.
۹ ) بین گلوله های پنیری و لبه ها را به سمت پایین فشار دهید تا ۸ عدد بالش داشته باشید.
۱۰ ) با دقت حباب های هوا را خارج کنید و سعی کنید لبه ها را به هم بچسبانید.
۱۱ ) اگر خمیر ها اضافه دارند آن ها را جدا کنید.
۱۲ ) بین بالشتک ها را ببرید و ۸ راویولی پنیری را از هم جدا کنید.
۱۳ ) راویولی ها را به سینی روغن زده منتقل کنید و این کار را برای ۲ تکه خمیر باقی مانده تکرار کنید. به این روش شما ۲۴ عدد راویولی ۵ در ۵ سانتی متری خواهید داشت.
۱۴ ) راویولی پنیری را به قابلمه آب جوش اضافه کنید و صبر کنید تا روی سطح آب بیایند. یکی از آن ها را تست کنید که خمیر کاملا پخته شده باشد.
۱۵ ) راویولی ها را به سس گوجه اضافه کنید.
۱۶ ) برای سرو کردن روی آن پنیر پارمژان و ریحان تازه اضافه کنید و تا داغ است نوش جان کنید.
نکته : اگر از راویولی آماده یا خمیر آماده استفاده می کنید، با توضیحات شرکت سازنده که پشت بسته نوشته شده یا درون آن قرار داده شده جلو بروید.