مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 3 نفر

مواد لازم :

- برنج 2 فنجان
- رشته پلوئی 1 فنجان
- کره 100 گرم
- زعفران 1/2 فنجان
- پیاز داغ عسلی 2 فنجان
- برگه زردآلو 1 فنجان
- شکر 1 قاشق
- زردچوبه، فلفل و نمک

دستور پخت رشته پلو قیسی :

برنج را بشوئید و تقریبا یک ربع خیس کنید. آن را با مقداری نمک و روغن در آب جوش بریزید و پس از چند جوش، رشته پلوئی را در آن بریزید و هم بزنیدتا کاملا بپزند. سپس آن را صاف و آبکشی کنید.

یک تابه متوسط آماده کنید و برگه زردآلو و قیسی را که قبلا کمی خیس کردید، با مقداری زعفران، شکر و پیاز سرخ شده روی حرارت ملایم مخلوط کنید و کمی تفت دهید.

ته دیگ را قرار دهید و یک لایه برنج روی ته دیگ بریزید. مقداری از مواد تفت داده شده را روی برنج بریزید و مجددا یک لایه برنج و یک لایه از مواد تفت داده شده را روی آن قرار دهید. در پایان مقداری کره و زعفران آب گرفته را مخلوط کنید و روی برنج بدهید و بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.

 

نکته:

می توانید مقداری مرغ پخته هم لا به لای برنج قرار دهید و لذت ببرید.