دستور پخت ساندویچ سالاد سزار با مرغ کبابی
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 3 نفرمواد لازم :
-۳ قاشق غذاخوری آبلیمو- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب
- ۱ حبه سیر خرد شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل
- ۲ عدد سینه مرغ خرد شده، بدون پوست و استخوان
- نمک به میزان دلخواه
- ۲ عدد کاهوی کوچک
- ۱/۳ پیمانه پنیر پارمژان رنده شده
ساندویچ سالاد سزار با طعم دودی مرغ کبابی و کاهوی کبابی فوق العاده است. سس ساده ی سالاد سزار را درست کنید و با مرغ و کاهوی کبابی مخلوط کنید و ساندویچ آن را برای یک نهار یا شام خوشمزه میل کنید.
دستور پخت ساندویچ سالاد سزار با مرغ کبابی :
۱ ) کباب پز را از قبل گرم کنید.
۲ ) در یک کاسه بزرگ، آبلیمو، روغن زیتون، سس مایونز، سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید.
۳ ) سیخ کباب پز را به روغن آغشته کنید. به مرغ نمک بزنید. کاهو ها را از طول نصف کنید وته آن ها را جدا کنید. هر طرف مرغ را ۴ تا ۶ دقیقه کباب کنید. ۲ دقیقه قبل از کباب شدن مرغ ها، کاهو ها را روی سیخ بگذارید و کباب کنید. یک یا دو بار زیر و رو کنید تا حالت نیم سوز یا پژمرده پیدا کند، کلا ۲ الی ۳ دقیقه کافی است.
۴ ) مرغ ها را به اندازه بند انگشت خرد کنید. برگ های کاهو را هم خرد کنید. مرغ، کاهو و پنیر پارمزان را به کاسه ی سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. در هرلقمه یک ونیم پیمانه از سالاد را بریزید و بپیچید.
۵ ) برای درست کردن لقمه ها از نان لواش استفاده کنید.
نکته :
قبل از کباب کردن، سیخ کباب پز را به روغن آغشته کنید تا مواد به آن نچسبد. یک کاسه کوچک روغن، یک بسته دستمال کاغذی و یک جفت انبر با خود داشته باشید. به دستمال کاغذی روغن بزنید و با انبر آن را نگه دارید و بر روی سیخ کباب پز بکشید تا چرب شود.
تمیز بخورید :
همه ی مواد را داخل ساندویچ بریزید مخصوصا هنگامی که در سفرهستید آن را داخل یک قطعه فویل بپیچید، در این صورت مواد داخل ساندویچ بیرون نمی ریزد.