دستور پخت ساندویچ پنیر و آووکادو
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهسرو برای :
- 2 نفرمواد لازم :
- ۱ عدد اووکادو- آب یک لیموی تازه
- نمک
- فلفل تازه خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- ۲ تکه نان اسلایس شده
- ۲ ورقه پنیر ورقه ای یا ۲ اسلایس پنیر جک فلفلی (برند هکلند موجود در ایران)
* اگر طعم این نوع پنیر را دوست ندارید، می توانید به جای آن از موتزارلای کاله هم استفاده کنید.
از خواص آووکادو هر چه بگوییم کم گفته ایم. با یادگیری این چند غذای ساده با آواکادو می توانید این میوه ی بسیار مغذی را بیش از پیش به سفره غذاییتان اضافه کنید.
آووکادو ۶۰ درصد بیشتر از موز پتاسیم دارد، دارای ویتامین های مختلف مانند P ، C، K ، E، D ، B، A می باشد. آووکادو بیش از ۷ درصد از اسیدهای چرب تشکیل شده و هم چنین حاوی آمینو اسید و نوعی آنتی بیوتیک است.
این میوه بسیار سالم همچنین به علت خواص بی نظیرش از خوراکی های مناسب دوران بارداری محسوب می شود.
دستور پخت ساندویچ پنیر و آووکادو :
در یک کاسه ی کوچک آووکادو را له کنید وآب لیمو، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید.
یک ماهیتابه را با دمای متوسط گرم کنید.
یک طرف نان ها را با کره آغشته کنید. طرف دیگر آنها را با آووکادوی له شده بپوشانید. روی آن پنیر قرار دهید و ساندویچ را با نان دوم ببندید.
ساندویچ ها را درون ماهیتابه قرار دهید و در آن را بگذارید. ۴ دقیقه بعد ساندویچ ها را برگردانید و باز ۴ دقیقه صبر کنید تا پنیر کاملا آب شده باشد و دو طرف ساندویچ طلایی – قهوه ای شده باشد.
ساندویچ ها را به صورت نصف شده سرو کنید.