دستور پخت سبزی پلو با ماهیچه
مدت زمان پخت :
- دو ساعتسرو برای :
- 6 نفرمواد لازم :
- برنج 1 کیلو- پیاز بزرگ 1عدد
- سبزی پلوئی (تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله) 1.5 کیلو
- گوشت ماهیچه 750 گرم
- روغن 8 قاشق
- زعفران سائیده شده 1 قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل
دستور پخت سبزی پلو با ماهیچه :
برنج را در آب نمک نیم ساعت خیس کنید.سپس پیاز را شسته و درون زودپز ریز کنید. گوشت ماهیچه را درون زودپز قرار دهید و ۳ لیوان آب درون زودپز بریزید و گوشت را بپزید. پس از پخت گوشت باید یک ملاقه آب داشته باشد.
برنج را در قابلمه آبجوش بریزید و وقتی کمی نرم شد آبکش کنید. سعی کنید وقتی برنج دان تر است آن را بردارید. ۳ قاشق روغن ته قابلمه مورد نظر بریزید و نصف لیوان آبجوش اضافه کنید. برنج آبکش شده را آرام آرام در قابلمه بریزید و سبزی را در لا به لای آن قرار دهید. ۵ قاشق روغن و آبگوشت را روی برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
وقتی برنج دم کشید یک یا دو کفگیر از پلو را در زعفران حل شده در آبجوش بریزید. سبزی پلو را در دیس بریزید و پس از قرار دادن گوشت روی آن، پلو زعفرانی را روی آن بکشید.