سوپ کدوسبز با رنگ و لعاب هیجان انگیز حال شما را عوض می کند. خوردن این سوپ لذیذ شما را خوشحال می کند. باور ندارید؟ امتحان کنید! در واقع شما با پختن سوپ کدوسبز فقط آشپزی نمی کنید بلکه خودتان و خانواده تان را شاد می کنید. این سوپ به طرز باورنکردنی ای راحت است ولی فقط این نیست، سوپ کدوسبز طلایی با برنج و طعم شیرین کدو و ترشی لیمو ترش یک ترکیب فوق العاده دلپذیر دارد. عجیب نیست که به باور خیلی از سرآشپزها و غذاشناسان در فرهنگ های خاور میانه خوردن غذاهای زرد رنگ منجر به خنده و شادی می شود. این سوپ طلایی فوق العاده خوشمزه روزهای سرد و تاریک و خاکستری را تغییر می دهد.

 

دستور پخت سوپ کدو سبز

کدوها را خوب بشویید ولی لازم نیست پوست آن ها را بکنید، سپس کدو ها را به قطعات ۵ میلی متری خرد کنید. کدوهای خرد شده را داخل قابلمه بریزید و پوست لیمو و روغن زیتون را هم اضافه کنید، مواد را به خوبی هم بزنید و کمی تفت دهید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید برای مدت حدود ۵ دقیقه بپزد. گاهی مواد را هم بزنید تا زمانی که کدوها بپزند و نرم شوند. سپس زردچوبه، آب جوش و عصاره مرغ یا عصاره گیاهی و آب لیمو ترش را اضافه کنید. البته اگر گیاه خوار نیستید می توانید از آب مرغ به جای آب جوش و عصاره استفاده کنید که خوشمزه تر هم هست. برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه مواد سوپ را با درب باز بپزید، حداقل تا زمانی که کدوها و برنج کاملاً بپزند و نرم شوند. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و طعم سوپ را بچشید. سوپ آماده است، بگذارید تا کمی خنک شود بهتر است سوپ کدوسبز را ولرم نوش جان کنید تا زبانتان را نسوزانید!