مدت زمان پخت :

- 40 دقیقه

سرو برای :

- 6 نفر

مواد لازم :

- آرد سفید قنادی ۲تا ۲ونیم لیوان
- کره ۱۲۵گرم
- پودر شکر ۱لیوان
- تخم مرغ ۱عدد
- پودرکاکائو ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- پودر قهوه نصف قاشق غذاخوری
- آبجوش ۱قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت نصف لیوان
- پودر هل ۱ قاشق غذاخوری

در این بخش با دستور پخت شیرینی دانه قهوه ای شیک و خوشمزه با شما خواهیم بود.

 

دستور پخت شیرینی دانه قهوه ای

۱ ) ابتدا پودر قهوه را با آبجوش حل میکنیم.

۲ ) پودر شکر، هل، کره، نشاسته ذرت، تخم مرغ، پودر کاکائو و قهوه حل شده را با هم خوب مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شود.

۳ ) در ادامه آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه میکنیم و با دست کمی مخلوط می کنیم.

۴ ) با توجه به خمیر آرد را اضافه میکنیم، اگر خمیر حالتی شل و نرم دارد و قابل شکل دادن نیست آرد آن کم است و باید ۲لیوان و نیم آرد اضافه نماییم.

۴ ) دقت کنید اگر خمیر حالتی خشک و پودری داشت به این معناست که آرد استفاده شده زیاد و کره به مقدار کم اضافه شده است.

۵ ) در ادامه آرام آرام آرد را اضافه و خمیر را مخلوط کنید تا کاملا به انسجام برسد.

۶ ) توجه کنید خمیر شیرینی های خشک را زیاد ورز ندهید چون به روغن میافتند و شیرینی سفت میشود و داخل فر ترک میخورند.

۷ ) فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه روشن و گرم کنید.

۸ ) داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، به اندازه دلخواه خمیر بردارید و با دست گلوله نمایید و بعد به شکل بیضی درآورید، دقت کنید ترک نداشته باشند.

۹ ) خمیرهای گلوله شده را با فاصله بچینید زیرا وقتی داخل فر میگذارید کمی باز میشوند، سپس با نوک چاقو یک شکاف باریک وسط بیضی ها ایجاد کنید.

۱۰ ) سینی را داخل فر قرار دهید تا شیرینی ها خوب بپزند. توجه کنید دمای فرها متفاوت است پس حتما چک نمایید.

۱۱ ) شیرینی دانه قهوه ای رویا آماده است.

 

نکات :

بزرگی و کوچکی شیرینی ها به سلیقه شما بستگی دارد اما در نظر داشته باشید که شیرینی های کوچک جذاب تر و خوردنشان راحتتر است.

در صورتیکه دوست داشتید شیرینی هایتان خیلی پررنگ و دقیقا به رنگ قهوه باشد میتوانید از رنگ خوراکی قهوه ای داخل خمیر استفاده کنید.

به جای نشاسته ذرت میتوانید از نشاسته گندم نیز استفاده کنید اما باید کاملا به حالت پودر باشد.

شیرینی دانه قهوه ای کاملا شبیه بیسکویت ترد است و حالت نرمی ندارد.

لیوانی که برای اندازه گیری مواد بکار میگیرید بهتر است لیوان دسته دار فرانسوی باشد.

شیرینی دانه قهوه ای بدون فر و داخل تابه های رژیمی هم قابل پخت است.