شیرینی نارگیل کاراملی طرفداران زیادی دارد. همانطور که می دانید نارگیل میوه مناطق استوایی و گرم طبع است.  خواص نارگیل و روغن نارگیل برای پوست و بدن بسیار زیاد است.

در اینجا روش پخت شیرینی نارگیلی را برای شما مرحله به مرحله بیان می کنیم.

 

دستور پخت شیرینی نارگیلی کاراملی :

۱ ) ابتدا بیسکویت هارا آسیاب نمایید. شیرعسل، کره و کره بادام زمینی را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا ذوب شوند ولی نجوشد و اجازه دهید مخلوط شیر عسل و کره کمی خنک شده و دمایش پایین بیاید. بیسکویت پودر شده و نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید و حدود ۴ دقیقه تفت دهید.

۲ ) داخل ظرف پیرکس متوسط کاغذ روغنی انداخته و مخلوط آماده شده را داخل ظرف پرس نمایید و داخل یخچال به مدت ۴۵ دقیقه استراحت داده تا کاملا خنک شود.

۳ ) قالب را از یخچال خارج کرده و مواد رویه کاراملی را روی بیسکویت بریزید. حالا نارگیل را روی کرم به طور یکسان پخش نمایید. کمی با قاشق فشار دهید تا پودر نارگیل به رویه بچسبد.

۴ ) شیرینی آماده شده را برش زده و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال گذاشته و در انتها با سس شکلات تزیین نمایید.

 

طرز تهیه رویه کاراملی :

کره، پودر قند، کرمفیل کاراملی و شکر قهوه ای را مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم ذوب نمایید تا پودر قند کاملا حل شود.

 

نکته :

  •  شیر عسل غلیظ بصورت قوطی کنسروی در فروشگاه ها موجود است.
  • از کره بادام زمینی که خرده بادام ندارد استفاده نمایید.
  • مقدار پودر قند بسته به ذائقه کم یا زیاد شود.
  • حتما قبل از اینکه شیرینی داخل یخچال برود داخل قالب برش زده شود.
  • کرمفیل کاراملی را از مغازه  لوازم قنادی تهیه نمایید.