مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

* مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی کاراملی:
- بیسکوئیت ساده ۲۵۰ گرم
- شیر عسل غلیظ ۱/۲ پیمانه
- کره ۱۲۰ گرم
- کره بادام زمینی ۵۰ گرم
- پودر نارگیل ۸۰ گرم

* مواد لازم برای رویه کاراملی :
- پودر قند ۲۰۰ گرم
- کرمفیل کاراملی ۴۵ گرم
- شکر قهوه ای ۱۵ گرم
- کره ۱۵ گرم
- پودر نارگیل ۲۰ گرم

عید نوروز یکی ازمهمترین و قدیمی ترین رسوم ایران است، که هموطنان در کشور و خارج از آن، و همچنین اکثر کشورهای فارسی زبان برگذار می کنند. یکی از جالبترین رسم هایی که برای نوروز، ایرانیان برگزار می کنند، پختن شیرینی خانگی است. این رسم از قدیم در بیشتر خانه برگزار میشد، به نحوی که خانم های فامیل از بزرگ و کوچک هر روز منزل یک نفر جمع می شدند و چند نوع شیرینی می پختند. امروزه با وجود شلوغی زندگی این رسم کمرنگ شده و بیشتر از شیرینیهای آماده استفاده می شود.

شیرینی نارگیل کاراملی طرفداران زیادی دارد. همانطور که می دانید نارگیل میوه مناطق استوایی و گرم طبع است.  خواص نارگیل و روغن نارگیل برای پوست و بدن بسیار زیاد است.

در اینجا روش پخت شیرینی نارگیلی را برای شما مرحله به مرحله بیان می کنیم.

 

دستور پخت شیرینی نارگیلی کاراملی :

۱ ) ابتدا بیسکویت هارا آسیاب نمایید. شیرعسل، کره و کره بادام زمینی را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا ذوب شوند ولی نجوشد و اجازه دهید مخلوط شیر عسل و کره کمی خنک شده و دمایش پایین بیاید. بیسکویت پودر شده و نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید و حدود ۴ دقیقه تفت دهید.

۲ ) داخل ظرف پیرکس متوسط کاغذ روغنی انداخته و مخلوط آماده شده را داخل ظرف پرس نمایید و داخل یخچال به مدت ۴۵ دقیقه استراحت داده تا کاملا خنک شود.

۳ ) قالب را از یخچال خارج کرده و مواد رویه کاراملی را روی بیسکویت بریزید. حالا نارگیل را روی کرم به طور یکسان پخش نمایید. کمی با قاشق فشار دهید تا پودر نارگیل به رویه بچسبد.

۴ ) شیرینی آماده شده را برش زده و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال گذاشته و در انتها با سس شکلات تزیین نمایید.

 

طرز تهیه رویه کاراملی :

کره، پودر قند، کرمفیل کاراملی و شکر قهوه ای را مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم ذوب نمایید تا پودر قند کاملا حل شود.

 

نکته :

  •  شیر عسل غلیظ بصورت قوطی کنسروی در فروشگاه ها موجود است.
  • از کره بادام زمینی که خرده بادام ندارد استفاده نمایید.
  • مقدار پودر قند بسته به ذائقه کم یا زیاد شود.
  • حتما قبل از اینکه شیرینی داخل یخچال برود داخل قالب برش زده شود.
  • کرمفیل کاراملی را از مغازه  لوازم قنادی تهیه نمایید.