دستور پخت قیمه پیچاق (آذربایجان)
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
گوشت قیمه ای 350 گرمپیاز سرخ شده 1 کیلو
خلال بادام 150 گرم
تخم مرغ 4 عدد
نمک و فلفل
زعفران سائیده - زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
دستور پخت قیمه پیچاق
پیاز سرخ شده را در تابه ای بریزید و گوشت های قیمه ای را با آن تفت دهید. خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
کمی بعد زعفران سائیده را در ۱ لیوان آبجوش حل نموده و روی مواد بریزید. اجازه دهید تا خورش حوب جابیفتد. ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان برای جا افتادن کافیست. در پایان پخت تخم مرغ ها را روی خورش بشکنید و کمی از آب زعفران روی آن بدهید تا خوب سفت شود. این خورش خوشمزه را با برنج سفید میل کنید.