دستور پخت مرغ با سس پرتقال
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
* مواد لازم برای سس :- یک و نیم لیوان آب
- ۲ قاشق غذا خوری آب پرتقال
- ¼ پیمانه آب لیموی تازه
- ۳/۱ پیمانه سرکه ی برنج
- ۲و نیم قاشق غذا خوری سس سویا
- ۱ قاشق غذا خوری پوست پرتقال رنده شده
- ۱ پیمانه شکر قهوه ای
- ½ قاشق مربا خوری زنجبیل تازه ی رنده شده
- ½ قاشق چای خوری سیر رنده شده
- ۲ قاشق غذا خوری پیازچه خرد شده
- ¼ قاشق چای خوری دانه ی فلفل قرمز
* مواد لازم برای حاضر کردن مرغ :
- ۲ عدد سینه ی مرغ بدون پوست و بدون استخوان خرد شده به مکعب های ۲ سانتی
- ۱ پیمانه آرد سفید
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- ¼ قاشق چای خوری فلفل
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
مرغ با سس پرتقال نوعی غذای آسیایی بسیار ترد و لذیذ بوده که مزه ای کمی شیرین دارد.
دستور پخت مرغ با سس پرتقال :
۱ ) برای درست کردن مرغ با سس پرتقال، ابتدا به سراغ سس می رویم. آب، آبلیمو، سرکه ی برنج، آب پرتقال و سس سویا را در یک قابلمه ی گود کوچک بریزد و روی شعله ی متوسط رو به بالا بگذارید. پوست پرتقال، شکر قهوه ای، زنجبیل، سیر، پیاز خرد شده و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و هم بزنید. تا جوش آمدن مخلوط صبر کنید. سپس آن را از روی گاز بردارید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا سرد شود.
۲ ) تکه های مرغ را درون یک پلاستیک زیپ کیپ یا معمولی زخیم قرار دهید. وقتی مخلوط قبلی سرد شد، یک پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر) از آن را درون کیسه بریزید. بقیه سس را نگه دارید. کیسه را ببندید و حد اقل برای ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
۳ ) پس از گذشت ۲ ساعت، در یک کیسه ی مشابه دیگر، آرد و نمک و فلفل را مخلوط کنید و مرغ با سس پرتقال مرینید شده (خوابانده شده در سس) را به آن منتقل کنید و خوب تکان دهید تا کاملا پوشانده شوند.
۴ ) روغن زیتون را درون یک ماهیتابه ی گود داغ کنید، مرغ ها را به آن اضافه کنید و هر دو سمت مرغ را خوب بپزید. سپس آن ها را به یک بشقاب پوشیده شده از دستمال منتقل کنید تا روغنش گرفته شود.
۵ ) ماهیتابه را تمیز کنید و این بار سس را درون آن بریزید. روی شعله ی متوسط سس را جوش آورید. تکه های مرغ را اضافه کنید و هر ۵ دقیقه آن را هم بزنید.
مرغ با سس پرتقال شما حاضر است.
این مرغ آسیایی را می توانید با نودل یا برنج سرخ شده نوش جان کنید.