مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 6 نفر

مواد لازم :

- پودرقند ۱۲۵گرم
- کره نرم شده ۱۰۰گرم
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
- آردسفیدقنادی ۱۳۰گرم
- پودر نارگیل ۱قاشق غذاخوری
- ماست ۱قاشق غذاخوری (یا شیر)
- تخم مرغ ۲عدد
- نشاسته ذرت ۲۰گرم
- ۱عدد سیب پوست کنده و حلقه شده که با ۱قاشق غذاخوری پودردارچین و ۱قاشق غذاخوری پودر قند آغشته شود

پای نوعی شیرینی پخته شده با میوه هست که در ظرف مخصوص آلومینیومی آماده می شود. پای را می توان با انواع میوه ای شیرین درست کرد، هرچند که پای سیب جزو محبوبترینها در دنیاست. سیب میوه ای برای تمام فصول، سرشار از مواد مغذی که مصرف آن برای بهبود عملکرد بدن ضروری است، سیب میان وعده ایی مفید است که از پیری زودرس، سرطان جلوگیری میکند و درمانی برای کاهش فشارخون، کلسترول و… است.

پای سیب خانگی را بعنوان میان وعده ها یا دسر، برای خانواده تهیه نمایید. افرادی که چاقی و قندخون دارند میتوانند به میزانی که برای سلامتیشان مضر نباشد پای سیب خوشمزه را میل نمایند.

 

مراحل پخت پای سیب خوشمزه :

۱ ) اول از همه فر را با دمای ۱۷۵درجه روشن میکنیم.

۲ ) پودرقند را الک کرده و با کره نرم شده با همزن کامل هم میزنیم، سپس ۲ عدد تخم مرغ و وانیل اضافه کرده و خیلی خوب هم میزنیم تا یکدست شود و به مقدار کمی حجم بگیرد.

۳ ) ماست را اضافه کرده و هم میزنیم. در نهایت مخلوط آردسفید، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کرده ایم طی دو مرحله به مواد، اضافه کرده به همراه پودر نارگیل و با دور کند همزن یا لیسک مخلوط میکنیم.

 

نکته : توجه کنید که مخلوظ را زیاد هم نزنید زیرا باعث میشود در ادامه کار مخلوط پف نکند.

 

۴ ) داخل قالبهای پای،کپسول کاغذی مخصوص پای سیب را قرار میدهیم مقداری از مواد را با قیف داخل قالبها ریخته یه حلقه سیب که با دارچین و پودر قند آغشته شده روی خمیر قرار میدهیم.

۵ )  مجددا یه مقدار از خمیر را روی سیب میریزیم. اگر خمیر کاملا صاف و یکدست داخل قالب نبود نگران نباشید زیرا در هنگام پخت کاملا یکدست می شود.

۶ ) خمیر آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا پخته شود و اطراف پای تغییر رنگ دهد.

 

نکته : توجه کنید دمای فر و مدت پخت متفاوت است.

 

۷ ) در ادامه مواد را از فر خارج کرده تا کمی خنک شود سپس از قالب درآورده میگذاریم تا کاملا خنک شده سپس به مقدار دلخواه روی آنها پودر قند الک می کنیم.

 

نکات:

  • به جای کره میتوانید از روغن جامد استفاده کنید.
  • میتوانید نشاسته ذرت را حذف کرده، به جای آن به همان مقدار آرد اضافه کنید. ( استفاده از نشاسته ذرت در کیفیت پای سیب تاثیر دارد.)
  • خمیر پای سفت است و بهتر است با کمک قیف داخل قالب ها بریزید.
  • میتوانید در پایان گریل فر را روشن کرده، تا روی پای طلایی رنگ شود.
  • میتوانید ۶ دانه خرما را پوست کنده و هسته آن را جدا نمایید و در داخل پای سیب بگذارید.
  • این پای سیب را میتوانید داخل قالب کاپ کیک هم درست کنید.