کیک کشمشی یکی از انواع مختلف کیک های خانگی خوش طعم و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد. شما میتوانید این کیک خوشمزه را همراه با چای به عنوان عصرانه در کنار اعضای خانواده میل کنید.

طرز تهیه کیک کشمشی و سس کارامل

۱ ) ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درج سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

۲ ) تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه کاملا هم می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شود.

۳ ) در مرحله بعدی شیر را به روغن اضافه می کنیم و کاملا هم میزنیم.

۴ ) در این مرحله آرد، بکینگ پودر و پودر هل را سه بار با هم الک کرده و طی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم، این مواد را با لیسک و به صورت دورانی هم زده تا کاملا یکدست باشد.

 

نکته : دقت کنید زمانی که هم زدن مواد به پایان رسید آرد به حالت گلوله ای وجود نداشته باشد.

 

۵ ) کشمش ها را به مقدار آرد آغشته می کنیم و داخل مایه کیک ریخته و مخلوط می کنیم.

۶ ) قالب را چرب کرده، سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و خوب پخش می کنیم.

۷ ) به مدت ۳۵ الی۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد سپس از فر خارج کنید تا سرد شود.

۸ ) کیک را پس از سرد شدن برش بزنید و سرو کنید.

 

طرز تهیه کیک کشمشی با قابلمه :

  • در صورتی که قصد دارید کیک کشمشی را بدون فر تهیه کنید ابتدا قابلمه ای خالی ( ترجیحا جنس روی ) را برروی حرارت متوسط می گذاریم و در قابلمه را محکم بسته تا گرم شود.
  • در مرحله بعد هنگامی که قابلمه گرم شد چیزی شبیه به یک رینگ یا قالب کوکو را وسط قابلمه گذاشته و قالب را برروی آن رینگ قرار می دهیم.
  • برروی در قابلمه دمکنی می گذاریم و خوب می بندیم، حرارت را کم کنید.۵۰ تا ۶۰ دقیقه لازم است تا کیک بپزد.
  • برای جلوگیری از سوختن کیک بهتر است از شعله پخش کن زیر قابلمه استفاده کنید.

 

نکته  : غلطاندن کشمش ها در آرد برای جلوگیری از ته نشین شدن و سوختن آن ها است.

 

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  • شکر قهوه ای ۱ پیمانه
  • کره ۱/۲ پیمانه
  • شیر ۴ لیوان
  • خامه ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • نمک به مقدار اندک

سس یک راه بی نظیر شدن طعم کیک است. با سس کارامل تزئینی زیبا و خوشمزه ای را به کیک کشمشی بدهید و از سرو آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه سس کارامل :

۱ ) ابتدا یک لیوان شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت کم میگذاریم. دقت کنید اصلا نباید هم بزنید.

۲ ) بعد از چند دقیقه شکر کم کم آب انداخته و قهوه ای می شود.

۳ ) سپس سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه را به همراه مقدار خیلی کمی نمک، وانیل را اضافه کرده و تند تند هم میزنیم تا یکدست و خوشرنگ شود.

۴ ) سپس حرارت را خاموش کرده و منتظر میمانیم تا سس خنک شود.

 

نکته  :

  • استفاده از سس کارامل  روی پنکیک، بیسکویت و کیک بسیار فوق العاده و خوش طعم است.
  • میتوانید این سس را  به مدت یک هفته در یخچال نگه دارید و استفاده نمایید.