مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 2 نفر

مواد لازم :

سینه مرغ ۲ عدد
عصاره مرغ۱عدد
پاستا پنه ۵۰۰ گرم
قارچ ۳۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
روغن زیتون بدون بو ۲ قاشق غذا خوری
سیر رنده شده ۵ حبه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۷۰ گرم
شیر پر چرب ۱ لیتر
نمک ، فلفل سفید به میزان لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
جعفری ساطوری شده یا ریحان تازه ۱ قاشق غذا خوری برای تزیین
زنجبیل ۱۵ گرم
آب ۳ لیتر

تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو خیلی ساده و راحت است و تهیه آن در منزل بسیار آسان می باشد.

پاستا جز غذاهای معروف ایتالیایی است که با روش های مختلفی طبخ می شود. پاستا از لحاظ شکل مدل های مختلفی دارد. یکی از رایجتیرین انواع پاستا در ایران پنه است. معروف ترین غذا با این نوع پاستا، پنه مرغ با سس آلفردو می باشد.

 

دستور پخت پاستای پنه مرغ با سس آلفردو

۱ ) در ابتدا مرغ را پخته و اجازه دهید تا خنک شود

۲ ) آب را داخل قابلمه ریخته و بگذازید جوش بیایید و نمک و مقداری روغن اضافه نمایید تا پاستا بهم نچسبد.

۳ ) وقتی آب جوش آمد پاستا را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید پاستا نیم پز شود.

۴ ) پاستا را آبکش نمایید و مقداری آب یخ روی آن بریزید و بگذارید تا خنک شود.

۵ ) داخل قابلمه با سایز مناسبی کره را روی حرارت ذوب نمایید . همزمان روغن زیتون اضافه کنید.

۶ ) سیر رنده شده و زنجبیل را اضافه نمایید و هم بزنید.

۷ ) قارچ را ورقه ای برش دهید و به کره ذوب شده اضافه نمایید و هم زده تا به کره آغشته شود.

۸ ) آرد را به قارچ و کره اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید.

۹ ) نمک و فلفل و عصاره مرغ را اضافه کرده و در انتها شیر را به مواد اضافه نمایید.

۱۰ ) مواد که جوش آمد پاستای نیم پز شده و پنیر پارمزان را اضافه نمایید.

۱۱ ) در آخر خامه صبحانه و مرغ پخته شده را اضافه کرده و هم بزنید و اجازه دهید تا پاستا غلیظ شده و جا بیفتد.

پاستا پنه مرغ با سس آلفردو آماده سرو میباشد. داخل ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری یا ریحان و مقداری پنیر پارمزان تزیین نمایید.

پاستای پنه مرغ با سس آلفردو از آن دسته غذاهایی است که کمتر بچه ای ممکن هست دوست نداشته باشد. این غذا مناسب برای برنامه شام دورهم با اعضای خانواده است.