مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

- 100 گرم پاستا فسیلی
- 30 گرم ریحان سبز
- 7 گرم ریحان بنفش
- 50 گرم مغز تخمه آفتابگردان
- 20 گرم پنیر پارمسان
- 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه

این دستور پخت ساده،تمام مواد مورد نیاز برای یک پاستای دلچسب را دارد. سس پِستو ، سس سنتی شهر”جنوا” ست و حاوی سیر و ریحان خرد شده میباشد. ما در این دستور پخت سنتی دست بردیم و آن را با پنیر پارمسان ترکیب کردیم و عطر و طعم آن را چشمگیرتر کردیم.

 

دستور پخت پاستا با سس پستو

۱

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. برگهای ریحان را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید.

۲

پخت پاستا: پاستا را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و مقداری نمک و روغن زیتون به قابلمه اضافه کنید. بگذارید پاستا به مدت ۱۲ دقیقه بپزد و نرم شود سپس آن را آبکش کنید و ۱ قاشق دیگر روغن زیتون روی آن بریزید و کاملاً با دست هم بزنید تا پاستا طعم و عطر روغن زیتون را به خود بگیرد.

۳

سس پِستو: برگهای ریحان را به همراه تخمه آفتابگردان، باقی روغن زیتون ، ۱۵ گرم از پنیر پارمسان و کمی فلفل سیاه در غذا ساز بریزید و کاملا هم بزنید تا مخلوط و له شوند.

۴

سروپاستا: پاستا را در بشقاب سرو بریزید و مخلوط ریحان را روی آن پخش کنید .

۵

پایان پخت: باقی پنیر پارمسان را روی پاستا بریزید و غذا را با تعدادی برگ ریحان تزئین و سرو کنید.

۶

نکته: در صورت تمایل میتوانید مقداری از آب پاستا را نگه دارید و پس از آماده شدن سس، پاستا، سس و نصف فنجان آب پاستا را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. مواد را با هم مخلوط کنید. پس از جوش آمدن مواد، حدود ۲ دقیقه صبر کنید تا سس غذا به غلظت دلخواه شما برسد. نوش جان!