این پاستای راویولی با مخلوطی از گوشت چرخکرده، اسفناج، جعفری و پنیر پر و با سس گوجه سرو میشه.

 

دستور پخت پاستا راویولی

۱

مواد اولیه را شسته و گوجه و پیاز را پوست بکنید. پیاز و گوجه را نگینی ریز خرد کنید. ساقه درشت سبزی ها را جدا کنید و برگ های آنها را جداگانه خرد کنید. جوز هندی را رنده کنید . سیر را رنده کنید. قرص گوشت را خرد کنید.

۲

آرد و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید . زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده ها را به آرد اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید سپس کم کم آب جوش به آرد اضافه کنید تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند.

۳

در زمان استراحت خمیر در تابه‌ ای پباز خرد شده را همراه کره تفت دهید تا شفاف شود سپس سیر و جوز هندی را اضافه کنید. بعد از ۳ دقیقه نیمی از پیاز را در تابه ای دیگر بریزید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت قهوه‌ای شود. اسفناج، جعفری، نمک و پنیر پیتزا را به مخلوط گوشت اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید. مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

۴

به کمک وردنه و آرد اضافی ، خمیر را پهن کنید. ضخامت خمیر باید ۱ میلیمتر باشد. به کمک یک قاشق از مخلوط گوشت بردارید و روی خمیرها قرار دهید. روی گوشت را با تکه‌ای دیگر از خمیر بپوشانید.

۵

دور خمیر را به شکل دلخواه خود برش دهید و با لبه چنگال لبه راویولی را ببندید با اگر رول بر راویولی دارید با کمک آن دور راویولی ها را برش دهید . راویولی‌ ها را به مدت ۱۵ دقیقه استراحت قرار دهید تا کمی خشک شوند.

۶

قابلمه‌ آب و کمی روغن را رو ی حرارت بگذارید تا بجوشد. وقتی آب بجوش آمد راویولی‌ها را با احتیاط درون آب بیاندازید تا ۱۵-۲۰ دقیقه بپزد و خمیر راویولی‌ها نرم و ترد شود سپس آنرا آبکش کنید. در این فاصله گشنیز و ریحان خرد شده را به باقیمانده پیازداغ اضافه کنید. بعد از دو دقیقه، گوجه خرد شده را اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه که گوجهها نرم شدند به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و سس را در بلندر کاملاً میکس و با سس گوجه سرو کنید. نوش جان!