دستور پخت پاستا لینگویینی با کاهو بوک چوی
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 0.5 عدد بوک چوی- 100 گرم راسته گوساله
- 100 گرم پاستا لینگویینی
- 15 گرم ارده
- 3 قاشق چایخوری سس هویسین(2 ق س سویا سس-1 ق س کره بادام زمینی-0.5 ق س عسل- 1 ق چ سرکه برنج - 0.5 حبه سیر- 1 ق چ روغن کنجد)
- 1 قاشق سوپخوری ادویه مخصوص(میخک - دارچین - رازیانه - شکر قهوه ای )
- 1 قاشق سوپخوری سرکه برنج
- 10 گرم بادام زمینی
- 1 حبه سیر
- 150 گرم هویج
- 1 عدد پیازچه
- 10 گرم چایوز
دستور پخت پاستا لینگویینی با کاهو بوک چوی
مواد اولیه را بشویید. سیر را با لبه چهن چاقو له کنید سپس با لبه تیز چاقو سیر را خیلی ریز خرد کنید. قسمت سبزو سفید پیازچه را جداگانه خرد کنید. بوک چوی را نواری متوسط خرد کنید. هویج را پوست کنده و حلقه ای خرد کنید. گوشت را برش های باریک به اندازه ۲×۳×۰٫۵ دهید.
زمانیکه گوشت در حال پخت است پاستا را در قابلمه ای روی حرارت بالا حاوی آب جوش و مقداری نمک بریزید و اجازه دهید بپزد سپس آبکش کنید. یک لیوان از آب پاستا را نگه دارید.
گوشت را به نمک و فلفل و ادویه مخصوص آغشته کنید و در تابه حاوی نیمی از روغن با حرارت بالا تفت دهید تا رنگ گوشت طلایی شود. سپس سس تاهینی را به گوشت اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید و گوشت را از روی حرارت بردارید و در ظرفی بریزید.
در تابه ای که گوشت را تفت دادید ارده و سرکه را ریخته و بمدت یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید و بدون روغن بادام هندی را در آن بو دهید تا تغییر رنگ دهد، مراقب باشید که بادام ها نسوزند. سپس بادام ها را در ظرفی ریخته و باقیمانده روغن را در تابه داغ کنید، هویج را یک دقیقه تفت دهید ، سیر و پیازچه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید، کاهو بوک چوی و بادام هندی را اضافه کنید.سس ارده و گوشت را به تابه اضافه کنید.
پاستا آبکش شده را به همراه گوشت و آب پاستا به تابه سبزیجات اضافه کنید وتفت دهید تا سس آن کمی غلیظ شود، سپس از روی حرات بردارید و به ظرف سرو منتقل کنید. نوش جان