دستور پخت پاستا لینگویینی ریکوتا
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 100 گرم پاستا لینگویینی- 25 گرم ریحان سبز
- 100 میلی لیتر شیر
1 حبه سیر
7 گرم آردنول
15 میلی لیتر روغن زیتون
20 گرم پنیر ریکوتا
70 گرم قارچ
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
خوشمزگی در عین سادگی در تجربه جدید طعم پاستا
دستور پخت پاستا لینگویینی ریکوتا
مواد اولیه را بشویید. قارچ را پوست کنده و اسلایسی با ضخامت متوسط خرد کنید. ساقه های اسفناج را جدا کنید و برگ های آنرا متوسط خرد کنید. سیر را با لبه پهن چاقو له کنید و آنرا ریز خرد کنید. در قابلمه ای مقداری آب بجوشانید و پاستا را در آن به اندازه ۸۰ درصد پخت پاستا بپزید سپس آبکش کنید.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید و آرد و سیر را در آن تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد.
شیر و پنیر را به تابه اضافه کنید. قارچ را در تابه دیگری با حرارت بالا در روغن کم به مدت دو دقیقه تفت دهید.
پاستا آبکش شده را به تابه اضافه کنید.
قارچ را به تابه اضافه کنید.
ریحان را به تابه اضافه کنید و بعد از دو دقیقه به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و پاستا را از روی حرارت بردارید و سرو کنید. نوش جان