خوشمزگی در عین سادگی در تجربه جدید طعم پاستا

 

دستور پخت پاستا لینگویینی ریکوتا

۱

مواد اولیه را بشویید. قارچ را پوست کنده و اسلایسی با ضخامت متوسط خرد کنید. ساقه های اسفناج را جدا کنید و برگ های آنرا متوسط خرد کنید. سیر را با لبه پهن چاقو له کنید و آنرا ریز خرد کنید. در قابلمه ای مقداری آب بجوشانید و پاستا را در آن به اندازه ۸۰ درصد پخت پاستا بپزید سپس آبکش کنید.

۲

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید و آرد و سیر را در آن تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد.

۳

شیر و پنیر را به تابه اضافه کنید. قارچ را در تابه دیگری با حرارت بالا در روغن کم به مدت دو دقیقه تفت دهید.

۴

پاستا آبکش شده را به تابه اضافه کنید.

۵

قارچ را به تابه اضافه کنید.

۶

ریحان را به تابه اضافه کنید و بعد از دو دقیقه به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و پاستا را از روی حرارت بردارید و سرو کنید. نوش جان