با وجود گوجه فرنگی خشک و اسفناج و همین طور قارچ شیتاکه این غذا می‌تونه یکی از لذیذترین وعده‌ها برای همه بشه.

 

دستور پخت پاستا ماشروم فلورنتینی به همراه قارچ شیتاکه

۱

قارچ شیتاکه را به مدت یک ساعت در آب ولرم خیس کنید. بعد از این مدت مواد اولیه را بشویید. قارچ خیس خورده را خیلی ریز خرد کنید. ساقه‌های درشت اسفناج را جدا کنید. برگ‌های آن‌را متوسط خرد کنید. سیر را پوست کنده و ریز خرد کنید. فیله مرغ را به شکل مکعب متوسط خرد کنید. پنیر چدار و قرص مرغ را رنده کنید.

۲

قابلمه‌ای حاوی آب و نمک را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید. پاستا را در قابلمه بریزید تا حدود ۸۰ درصد پخت آن کامل شود. سپس آن را آبکش کنید. به ازای هر نفر نصف لیوان از آب پاستا را نگه دارید.

۳

تابه‌ای را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید. فیله را به همراه مقداری نمک و فلفل به مدت ۵-۱۰ دقیقه در تابه تفت دهید تا کاملاً بپزد و ترد شود. سپس سیر را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر به همراه فیله‌ها تفت دهید و بعد قرص مرغ را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر همه مواد را با هم تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.

۴

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید. کره را در تابه آب کنید و آرد را در آن تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد سپس شیر را به تابه اضافه کنید. پنیر چدار را اضافه کنید و سس را هم بزنید تا پنیر در آن حل شود. گوجه خشک و اسفناج را به سس اضافه کنید.

۵

بلافاصله قارچ شیتاکه و فیله مرغ تفت داده شده را به سس اضافه کنید.

۶

پاستا آبکش شده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید پاستا به مدت ۵ دقیقه در سس بپزد تا سس آن کمی غلیظ شود، اگر در این مدت آب سس تمام شد می‌توانید از آب پاستا که از قبل نگه داشته‌اید استفاده کنید، در آخر به میزان دلخواه نمک و فلفل به پاستا اضافه کنید سپس از روی حرات بردارید و به ظرف سرو منتقل کنید. نوش جان!