به نظر میرسه اسفناج، این سبزی محبوب فصل سرما، ریشه در سرزمین ما ایران داشته و ایرانیان اولین مردمی بودن که این گیاه رو کشت کردن و از مزه خوب و از آهن و کلسیم فراوانش بهره بردن. حالا که فصل این سبزی پرخاصیت رسیده، ما هم تلاش کردیم از این سبزی به نحوی جدید در غذایی جدید استفاده کنیم. این بار اسفناج رو در یک لایه سینه مرغ رول و در کنار پاستا کره ای سرو کردیم که نتیجه اش یک غذای خوشمزه و زمستانی شد.

 

دستور پخت پاستا و رولت مرغ اسفناج

۱

آماده سازی مواد اولیه: فر را در دمای ۲۵۰ درجه قرار دهید و روشن کنید تا فر گرم شود. مواد اولیه را بشویید. قابلمه ای حاوی آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سیر را رنده کنید. نخود فرنگی را ریز خرد کنید.

۲

آماده سازی مواد اسفناجی: ۲ قاشق چایخوری روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. اسفناج ها را به تابه اضافه کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. اسفناج ها را داخل آبکش بریزید و با فشار قاشق آب آن را بگیرید. اسفناج ها را روی تخته برش قرار دهید و آن را کاملا خرد کنید و اسفناج خرد شده را داخل کاسه بریزید. سیر، نخود سبز، نیمی از پنیر پارمسان و کمی روغن را به کاسه حاوی اسفناج اضافه و مخلوط کنید.

۳

آماده سازی رولاتینی: کف سینی فر را به کمی روغن چرب کنید. مرغ ها را با دستمالی تمیز خشک کنید و هر دو طرف آن را به نمک و فلفل آغشته کنید و کف سینی فر بگذارید. مواد اسفناجی را بین مرغ ها تقسیم و روی آنها پخش کنید. سینه ها را رول کنید و سیخ ها را داخل مرغ ها فرو کنید تا باز نشوند.

۴

پخت رولاتینی: سینه های مرغ رول شده را به مدت ۱۴ تا ۱۶ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزند. سینی را از فر خارج کنید و روی سینی فر قرار دهید تا به مدت ۵ دقیقه سرد شود.

۵

پخت پاستا: در زمان پخت رولاتینی، پاستا را داخل آب درحال جوش بریزید پس از ۱۰ تا ۱۲ دقیقه جوشیدن پاستا، (زمانی که پاستا نرم شود ولی تغییر شکل ندهد.) ۱٫۲ فنجان از آب پاستا را بردارید و باقی پاستا را آبکش کنید. پاستا را مجدد داخل قابلمه بریزید.

۶

سرو غذا: در زمان پخت رولاتینی، کره را به همراه نیمی از آب پاستا داخل قابلمه حاوی پاستا بریزید. مواد را روی شعله نسبتا زیاد به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا مواد مخلوط شوند. اگر پاستا خشک به نظر میرسد میتوانید باقی آب پاستا را به آن اضافه کنید. شعله را خاموش کنید و پنیر ماسکارپونه و کمی نمک و فلفل به پاستا اضافه کنید. رولاتینی ها را از فر خارج کنید و هر کدام را از عرض به صورت حلقه ای به چهار قسمت تقسیم کنید. پاستا ها را بین بشقاب ها تقسیم کنید و رولاتینی را روی مرغ ها قرار دهید. باقی پارمسان را روی پاستا بریزید. نوش جان!