دستور پخت پاستا چیکن فتوچینی
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 2 نفرمواد لازم :
- 150 گرم سینه مرغ- 100 گرم پاستا فِتوچینی
- 70 گرم فلفل دلمه ای قرمز
- 2 عدد پیازچه
- 1 حبه سیر
- 0.5 عدد قرص مرغ
- 75 گرم هویج
- 0.5 قاشق چایخوری آرومات
- 30 میلی لیتر روغن
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
پاستای فتوچینی همراه مرغ گریل شده، هویج های نارنجی براق، فلفل دلمهای قرمز و پیازچه های سبز مثل یه تابلوی نقاشیه که میشه فقط با نگاه کردن بهش همه طعمهاش رو مزه مزه کرد.
دستور پخت پاستا چیکن فتوچینی
مواد اولیه را بشویید. سر و ته پیازچه را جدا کنید و قسمت سبز و سفید پیازچه را جداگانه ریز خرد کنید. فلفل دلمه ای را مثلثی برش دهید. قرص مرغ را رنده کنید. سینه مرغ را به شکل تکه های ۲ در ۲ سانتیمتری برش دهید. پوست سیر را جدا کنید و آنرا ریز خرد کنید. پوست هویج را جدا کنید و آنرا حلقه ای برش دهید.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن را در تابه داغ کنید. سینه مرغ را به تابه اضافه کنید. وقتی تغییر رنگ داد ، هویج را به تابه اضافه کنید و همه مواد را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کنید.
سیر ، آرومات ، قسمت سفید پیازچه و قرص مرغ را به تابه اضافه کنید.
قابلمهای حاوی آب و نمک را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید. پاستا فتوچینی را در قابلمه بریزید تا حدود ۸۰ درصد پخت آن کامل شود. سپس آن را آبکش کنید. به ازای هر نفر نصف لیوان از آب پاستا را نگه دارید سپس پاستا را به همراه یک لیوان آب به تابه اضافه کنید.
اجازه دهید تابه روی حرارت بماند تا پخت پاستا کامل شود و مقداری از آب پاستا کف تابه بماند سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به پاستا اضافه کنید و پاستا را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو بریزید. نوش جان