دستور پخت پلو یونانی
مدت زمان پخت :
- دو ساعتسرو برای :
- 8 نفرمواد لازم :
- برنج 750 گرم- فلفل دلمهای سبز خرد شده 1/2 پیمانه
- فلفل دلمهای قرمز خرد شده 1/2 پیمانه
- نخود فرنگی 2 لیوان
- ذرت پخته شده 2 لیوان
- قارچ خرد شده 2 لیوان
- مرغ پخته خرد شده 2 لیوان
- آب مرغ 2 لیوان
- روغن 150 گرم
- پیاز خلال شده 1 لیوان
- زعفران سائیده 1 قاشق مرباخوری
پلو، البته غذای محبوب ایرانیان است ولی ملل دیگر هم پلوهای جالب و خوشمزهای دارند که بد نیست آنها را امتحان کنید. پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی تهیه میشود و تهیه آن خیلی راحت است. در برخی از دستورهای پلو یونانی، مواد داخلی به طور جداگانه از برنج تهیه و سپس با برنج مخلوط میشوند و یا روی آن ریخته میشوند. اما در این دستور، مواد لابهلای پلو به صورت لایه به لایه قرار میگیرند.
دستور پخت پلو یونانی :
قارچهای خرد شده را همراه با تکه های مرغ در کمی روغن تفت بدهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس ذرت، نخود فرنگی و فلفل دلمهای قرمز و سبز را هم با آن مخلوط کنید.
برنج را با آب خوب بشویید و اجازه بدهید داخل آب باقی بماند. کمی روغن کف قابلمهای بریزید و پیاز خلال شده را در آن تفت بدهید. وقتی پیاز به رنگ طلایی روشن درآمد، برنج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه ای به تفت دادن ادامه دهید. حال، آب مرغ را همراه با زعفران و ۴ لیوان آب به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج روی شعله ملایم پخته شود.
سپس، برنج را آبکش کنید. کف قابلمه را چرب کنید. حال برنج و مخلوط مرغ و سبزیجات را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید. اجازه بدهید پلو یونانی حدود ۱ ساعت روی شعله ملایم دم بکشد.
وقتی شعله را خاموش کردید، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا قابلمه خنک شود و بعد پلو یونانی را به آرامی در ظرف سرو برگردانید.