مدت زمان پخت :

- 45 دقیقه

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

مرغ چرخ کرده 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
خرده نان 1 لیوان
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
شیر 1/4 لیوان
سیر 2 حبه
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا یا پنیر فتا مقداری

خرده نان ،  جعفری خرد شده ، سیر خرد شده ، پیاز رنده شده آب گرفته ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ؛ فلفل دلمه ای را داخل فر یا ماکروفر بپزید و پس از اینکه نرم شد پوست آن را جدا کنید ، فلفل را خرد کنید و به مواد کوفته اضافه نمایید.

تخم مرغ و شیر را به مواد کوفته اضافه کنید ، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا مایه کوفته منسجم و یکدست شود.

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. تکه هایی به اندازه  یک نارنگی از خمیر بگیرید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید و تکه ای پنیر در مرکز هر کوفته قرار دهید.

کوفته ها را داخل سینی بگذارید و داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید. پس از پخت کوفته ها را از فر خارج کنید و با سس مارینارای داغ ، نان ، برنج و … سرو کنید.

 

نکته ها :

میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید برای داخل این کوفته استفاده کنید.