دستور پخت کوکى شکلات و بادام زمینى
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهمواد لازم :
- ۱۰۰ گرم کره خرد شده- ۲۰۰ گرم شکلات تلخ خرد شده
- ۱/۳ لیوان یا ۱۰۰ گرم کره بادام زمینى
- ۲/۳ لیوان یا ۱۵۰ گرم شکر قهوه اى
- یک عدد تخم مرغ زده شده
- ۱ و ۱/۴ لیوان یا ۱۸۵ گرم آرد سفید
- ۱/۲ قاشق چاى خورى بیکینگ پودر
- یک قاشق غذاخورى پودر کاکائو
- ۲ قاشق غذا خوری بادام زمینی بو داده ی بدون نمک خرد شده
همانطور که می دانید چه بزرگسالان چه کودکان علاقه ویژهای نسبت به کوکی شکلاتی دارند. به همین منظور امروز تصمیم بر اشتراک گذاری دستور پخت کوکی شکلات و بادام زمینی گرفتیم. با ما همراه باشید.
دستور پخت کوکى شکلات و بادام زمینى :
قدم اول :
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
دو عدد سینی فر را چرب کنید و با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.
قدم دوم :
کره و نصف شکلات را درون یک ظرف مقاوم در برابر گرما بریزید. یک شیرجوش ( یا قابلمه کوچک سس ) بردارید و در آن آب بریزید و بگذارید بجوشد. سپس ظرف کره و شکلات را روی آن بگذارید به طوری که ظرف آب را لمس نکند و فقط از طریق بخار گرما بگیرد.
محتویات ظرف را خوب هم بزنیم تا کاملا آب شوند.
قدم سوم :
کره بادام زمینی، شکر و تخم مرغ را هم به مخلوط کره و شکلات اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر و کاکائو را بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. نصف باقیمانده شکلات را هم اضافه کنید.
قدم چهارم :
در یک کاسه ی جداگانه، بادام زمینی های خرد شده و بقیه شکلات را با هم مخلوط کنید.
قدم پنجم :
۲ قاشق چای خوری از خمیر را به صورت یک گلوله ی کوچک در آورید. گلوله ها را با فاصله ۳ سانتی متر از هم درون سینی بچینید. آن ها را به آرامی با پشت قاشق صاف کنید و کمی مخلوط بادام زمینی و شکلات را روی هر کدام بریزید و باز با پشت قاشق در خمیر فرو کنید.
آن ها را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا بپزند اما درون آن ها همچنان نرم باقی بماند.
کوکی های آماده را ۵ دقیقه روی سینی رها کنید تا کمی سرد شود و سپس به یک سبد انتقال دهید تا کاملا خنک شوند.
کوکی شکلاتی آماده می باشد.