مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

150 گرم راسته گوساله
10 گرم بادام
0.5 عدد پیاز
60 گرم لوبیا سبز
150 گرم سیب زمینی استانبولی
7 گرم پنیر پارمسان
7 میلی لیتر سرکه
0.12 قاشق چایخوری چیلی فلکس
0.25 قاشق چایخوری رزماری خشک
30 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک

استیک طعم‌دار شده با رزماری و چیلی فلکس کنار سیب‌زمینی کبابی و یه ظرف سالاد لوبیای سبز، بادام، پیاز مزه‌دار شده و پنیر پارمسان.

 

طرز تهیه استیک اسپایسی با سالاد لوبیا

 

۱ – مواد اولیه را بشویید. سیب زمینی‌ها را با پوست، حلقه‌ای خرد کنید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. حلقه‌های سیب زمینی را به نمک و فلفل و مقداری روغن آغشته کنید سپس در سینی فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کاملاً کبابی شود.
۲ – گوشت را به نمک، فلفل سیاه، رزماری و چیلی فلکس آغشته کنید و به‌مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و مزه‌دار شود. سپس در تابه گریل، دو طرف استیک را به میزان دلخواهِ پخت خود، گریل کنید. بعد از آن اجازه دهید استیک پنج دقیقه استراحت کند و بعد آن‌را برش دهید.
۳ – پیاز را حلقه‌ای خرد کنید. سر و ته لوبیا را بگیرید. لوبیا را از وسط نصف کنید. بادام را ریز خرد کنید.
۴ – سرکه را روی پباز بریزید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مزه‌دار شود.
۵ – قابلمه‌ای حاوی آب و نمک را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید. لوبیا را در قابلمه بریزید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. سپس آن‌را آبکش کنید.
۶ – در کاسه‌ای بادام، پنیر پارمسان، لوبیا و پیاز مزه‌دار شده را با هم ترکیب کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سالاد لوبیا را در کنار استیک سرو کنید.