طرز تهیه استیک با سس بلوچیز
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
150 گرم راسته گوساله140 گرم هویج
80 گرم کلم بروکلی
150 گرم سیب زمینی
50 گرم خامه صبحانه
10 گرم پنیر بلوچیز
1 شاخه رزماری
30 میلی لیتر روغن
8 گرم سس هویسین
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
30 میلی لیتر روغن زیتون
در این بشقاب زیبا، ترکیبی از طعمها و عطرها همراه سبزیجات درخشان و استیک لذیذ با طعم رزماری نشسته اند که با سس بلوچیز توی سفره تون خودنمایی خواهند کرد.
طرز تهیه استیک با سس بلوچیز
۱ – مواد اولیه را بشویید. سیب زمینی را با پوست به تکههای کوچک تقسیم کنید و در قابلمهای حاوی آب جوش آنرا نیم پز کنید. سپس در تابهای حاوی مقداری روغن آنرا سرخ کنید و در آخر به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. گوشت را به مقداری نمک، فلفل، روغن زیتون و رزماری آغشته کنید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
۲ – پنیر را رنده کنید یا به تکههای خیلی ریز تقسیم کنید. ساقههای بروکلی را جدا کنید و دور بیاندازید. گل بروکلی را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید. هویج را پوست کنده و به شکل مستطیلی متوسط برش دهید.
۳ – قابلمهای حاوی آب و نمک را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید. هویج را در قابلمه بریزید تا حدود ۵۰ درصد پخت آن کامل شود. سپس بروکلی را به قابلمه اضافه کنید و بعد از دو دقیقه سبزیجات را آبکش کنید.
۴ – تابه را روی حرارت پایین قرار دهید. خامه را در تابه گرم کنید، اما مواظب باشید نجوشد. پنیر را به تابه اضافه کنید. وقتی پنیر کاملاً آب شد به میزان دلخواه نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و سس بلوچیز را از روی حرارت بردارید.
۵ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت را به همراه برگ رزماری به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید.
۶ – تابهای را روی حرارت بالا قرار دهید، مقداری روغن در تابه داغ کنید. سبزیجات آبکش شده را در تابه به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. سپس، سس هویسین را به سبزیجات اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. استیک را در کنار سبزیجات و سس بلوچیز سرو کنید.