طرز تهیه استیک با سس قارچ و پنیر پراتو
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
150 گرم راسته گوساله50 گرم قارچ
0.5 عدد پیاز
1 حبه سیر
50 گرم پنیر خامه ای
0.5 عدد زرده تخم مرغ
15 گرم پنیر پراتو
5 گرم جعفری
15 گرم روکولا
100 گرم گوجه فرنگی
0.5 عدد لیموترش
20 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
1 به مقدار لازم نمک
یک استیک طلایی و ویژه با پنیر پراتو و روکولا، وعدهای کامل و خوشمزه
طرز تهیه استیک با سس قارچ و پنیر پراتو
۱ – مواد اولیه را بشویید. گوجه را اسلایسی با قطر متوسط خرد کنید. قارچ را مربعی ریز خرد کنید. پنیر پراتو را رنده کنید. پیاز را مربعی ریز خرد کنید. سیر را پوست کنده و خیلی ریز خرد کنید. جعفری را پاک کرده و ریز خرد کنید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
۲ – سطح استیک را با چاقو تا نیمه قطر گوشت، چند برش دهید. سپس گوشت را به نمک، فلفل و مقداری روغن آغشته کنید و اجازه دهید گوشت نیم ساعت استراحت کند.
۳ – زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. تابه ای حاوی مقداری روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را در تابه تفت دهید تا شفاف شود. قارچ و سیر را به تابه اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. پنیر خامه ای و زرده تخم مرغ را به تابه اضافه کنید. مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. جعفری و به میزان دلخواه نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
۴ – تابه گریل را روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی روغن در تابه داغ کنید. سس قارچ را داخل شیارها و روی استیک بریزید. استیک را در تابه قرار دهید تا یک طرف آن گریل شود.
۵ – روی سس پنیر استیک، پنیر پراتو رنده شده بریزید. سپس اطراف استیک را با فویل آلومینیوم بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر پراتو آب شود و استیک کاملا بپزد.
۶ – اسلایس های گوجه را در تابه ای که استیک را گریل کردید، گریل کنید. گوجه گریل را با روکولا و آب لیمو ترش مخلوط کنید. سالاد روکولا را در کنار استیک سرو کنید.