طرز تهیه استیک با سس پنیر بوترکیزه
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
150 گرم راسته گوساله50 گرم خامه صبحانه
20 گرم پنیر بوترکیزه
100 گرم کدو سبز
50 گرم گوجه گیلاسی
200 گرم سیب زمینی
10 گرم کره
10 گرم آردنول
50 میلی لیتر شیر
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
20 میلی لیتر روغن
طرز تهیه استیک با سس پنیر بوترکیزه
۱ – مواد اولیه را بشویید. گوشت استیک را با نمک و فلفل مزه دار کنید و نیم ساعت استراحت دهید. پوست سیب زمینی ار جدا کنید و انرا ریز خرد کنید سپس در قابلمه ای حاوی آب جوش بپزید. وقتی سرد شد آنرا کاملا له کنید و با مقدار دلخوله خامه و نمک و فلفل مخلوط کنید تا پوره سیب زمینی بدست آید.
۲ – کدو را رشته ای مستطیلی خرد کنید. گوجه را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. سیر را ریز خرد کنید. پنیر بوترکیزه را با چاقو خیلی ریز خرد کنید.
۳ – تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقدار کمی روغن در تابه داغ کنید سپس تکه های کدو را به همراه مقداری نمک و فلفل در تابه به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا ترد شود.
۴ – در همان تابه گوجه را به مدت ۲ دقیقه با نمک و فلفل تفت دهید.
۵ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید. مقدار کمی روغن در تابه داغ کنید سپس استیک را در تابه قرار دهید و دو طرف آنرا در تابه گریل کنید. تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را در تابه آب کنید سپس سیر را به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. آرد را به تابه اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
۶ – سپس شیر و پنیر بوترکیزه را به تابه اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا پنیر آب شود و سس یکدستی بدست آید سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به سس اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. استیک را در کنار سبزیجات و پوره و سس بوترکیزه سرو کنید. نوش جان