استیک خورهای عزیز می دونن خوردن یک استیک لذیذ با کنار بشقابی پوره هویج و سیب زمینی تنوری چه لذتی داره امیدواریم از خودن این غذا لذت ببرید

 

طرز تهیه استیک با پوره هویج

 

۱ – سیب زمینی را با پوست کاملا بشویید و آنرا درشت خرد کنید. برگ های نیمی از رزماری را از شاخه جدا کنید و آنرا ریز خرد کنید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۲ – گوشت را با نمک و فلفل مزه دار کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه استراحت کند. هویج را پوست کنده و درسته در آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
۳ – هویج پخته را رنده کنید و یا با گوشت کوب له کنید.
۴ – در کاسه ای سیب زمینی و روغن و نمک و فلفل و رزماری خرد شده را با هم مخلوط کنید و در سینی فر بریزید و در فر قرار دهید تا سیب زمینی ها طلایی شوند.
۵ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید. کمی روغن در تابه ریخته و دو طرف گوشت را به همراه شاخه رزماری در تابه به اندازه دلخواه پخت خودتان گریل کنید.
۶ – کره آب شده و شیر را با هویج رنده شده مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به غلظت دلخواه خودتان برسد. سپس در صورت دلخواه پوره را در غذاساز بریزید و آنرا کاملا میکس و یکدست کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. استیک را در کنار پوره و سیب زمینی کبابی سرو کنید.