طرز تهیه استیک با پوره کممبر
مدت زمان پخت :
- 50 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
150 گرم راسته گوساله10 گرم کاهو شارلوت سبز
200 گرم سیب زمینی
50 میلی لیتر شیر
5 گرم کره
20 گرم پنیر کممبر
0.5 شاخه رزماری
10 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سفید
15 میلی لیتر سس مخصوص استیک با پوره کممبر
استیکی لذیذ با کناربشقابی پوره کممبر و سبزیجات تازه فصل که هیجان خوردن این غذا رو بسیار زیاد میکنه
طرز تهیه استیک با پوره کممبر
۱ – مواد اولیه را بشویید. ساقه درشت کاهو را جدا کنید و دور بریزید. برگ های رزماری را جدا کنید و ساقه آنرا دور بریزید. پنیر را خیلی ریز خرد یا رنده کنید.
۲ – گوشت را با نمک و فلفل مزه دار کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند.
۳ – در قابلمه ای حاوی آب جوش سیب زمینی ها را بپزید تا چنگال به راحتی در آن فرو رود. سپس آنها را پوست کنده و رنده کنید یا با گوشت کوب کاملا بکوبید.
۴ – تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید شیر ، کره ، سیب زمینی و پنیر رنده شده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید پوره روی حرارت به غلظت دلخواه خودتان برسد سپس نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
۵ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت را به همراه برگ رزماری به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید.
۶ – پوره را در غذا ساز بریزید و یا با گوشت کوب برقی میکس کنید تا کاملا یکدست شود. سپس استیک را در کنار پوره و کاهو و سس مخصوص سرو کنید. نوش جان