مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

150 گرم راسته گوساله
50 گرم پیاز
2 حبه سیر
10 میلی لیتر سس ورچسترشایر
10 گرم سس خردل دیژون
0.25 عدد قرص گوشت
50 گرم خامه صبحانه
15 گرم جعفری
60 گرم هویج
5 گرم کره
100 گرم سیب زمینی
40 گرم قارچ
15 میلی لیتر روغن زیتون

استیک دایان یکی از خوشمزه ترین استیک های ایزی پز است که با سس ورچستر و کنار بشقابی سیب زمینی و هویج سرو می شود .

 

طرز تهیه استیک دایان

 

۱ – مواد اولیه را بشویید. پیاز را از وسط نصف کنید و ورقه ای خرد کنید. قارچ را ورقه ای خرد کنید. گشنیز را ریز خرد کرده. هویج را به شکل مکعب مستطیل خرد کنید. سیر را با پهلوی چاقو خرد کنید. قرص گوشت را ریز خرد یا رنده کنید. سپس با لبه تیز چاقو آن‌‍را ریز خرد کنید.گوشت را به نمک و فلفل آغشته کنید. جعفری را پاک کرده و خرد کنید.
۲ – قابلمه ای حاوی مقداری آب را روی حرارت بالا قرار داده و هویج و سیبزمینی را به مدت ۲۰ دقیقه در آن بپزید.
۳ – تابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید.کف تابه را با روغن زیتون چرب کنید.گوشت را به نمک و فلفل آغشته کرده و در تابه هر طرف را به مدت ۵ دقیقه گریل کنید.
۴ – در زمان پخت استیک تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را به همراه مقداری روغن زیتون را در آن بریزید سپس پیاز را تفت دهید تا تغیر رنگ دهد اما خشک نشود.سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا اب قارچ گرفته شود.
۵ – سپس سس خردل دیژون ، سس ورچستر، قرص گوشت و خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید.نیمی از جعفری خرد شده را به سس اضافه میکینیم.
۶ – استیک را در سس دایان با حرارت ملایم بمدت ۱۰ دقیقه بپزید.استیک را با سس مخصوص و باقیمانده جعفری و هویج و سیب زمینی سرو کنید.