استیک لم چاپس، برشی ترد و لذیذ از بره که تو دسته غذاهای لوکس قرار داره، توی این دستور پخت با سس پستو سرو میشه.

 

طرز تهیه استیک لم چاپس با سس پستو

۱ – در کاسه ای ،نیمی از روغن زیتون ، رزماری و مقداری نمک و فلفل را کاملا با هم ترکیب کنید .گوشت لم چاپس را در این ترکیب قرار دهید سپس به مدت ۱۸۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند . در صورت داشتن زمان تا ۱۲ ساعت اجازه استراحت به گوشت دهید.
۲ – مواد اولیه را بشویید. سیب زمینی را با پوست تمیز حلقه ای خرد کنید. برگ های ریحان را جدا کنید و آنرا در یک کاسه آب سرد قرار دهید تا تازه بماند. سیر را رنده کنید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
۳ – فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در کاسه ای سیب زمینی را با مقداری روغن ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
۴ – برگ های ریحان را در غذاساز بریزید و انرا کاملا میکس کنید سپس سیر ، تخم آفتابگردان و پنیر پارمسان را اضافه کنید و همه مواد را با هم میکس کنید. روغن زیتون را اضافه کنید و دویاره همه مواد را میکس کنیدو به میزان دلخواه نمک و فلفل به سس پستو اضافه کنید.
۵ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت لم چاپس را به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید. لم چاپس های گریل شده میزان پخت کمی دارند . در صورت دلخواه پخت بیشتر، لم چاپس ها را در فویل بپیچید. در یک طرف سینی فر سیب زمینی ها را بچینید و در طرف دیگر فویل لم چاپس را قرار دهید سپس سینی را در فر بگذارید تا سیب زمینی ها طلایی شوند.
۶ – لم چاپس را از فر بیرون آورید و روی آن سس پستو بزنید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بدون فویل در فر قرار دهید. لم چاپس را از فر بیرون آورید، و در کنار سیب زمینی کبابی سرو کنید.